Kävijälaskuri

torstai 17. toukokuuta 2018

Kesäkelejä ja jolkotteluaMoni rakastaa hellettä ja kuumuutta. Mie aitoja punatukkana palan iholta helposti, puskee aurinkoihottumaa, tulee varjossakin ylikuumentumisoireita ja auringonpistokset vaivaa. Ei ole kivaa se, mutta en valita taaskaan, vaan totean vaan, ja elän vaan elämää. 


Paljolla vedellä, urheilujuomilla, hyvällä kja tasaisella ravinnolla, riittävällä levolla, suojautumalla aurinkorasvalla, hatuilla yms. tässä on kuumuudessa pärjätty ja selvitty, ja johan nämä pian ovatten tuaas ohitten. Ainakin toistaiseksi.
En ole kuitenkaan kaivautunut poterooni, apinaluolaani tai muuhunkaan suojaan vaan olen äitienpäiväksi vienyt sukuhautoille kukkaloita, käynyt usiasti Puolenkuun peleissä, leffapuodissa Näsilinnankadulla, Sampolassa, Metsossa, Ratinassa, jne., töissä, ja nähnyt frenduja siellä täällä Tamperetta. Tulipa eilen ja tännään myös sekä roudattua tavaraa, että hieman jumpattuakin.Olen kuitenkin tyytyväinen, että lämpötila kai tästä hieman viilenee ja siitä että miulla treeneistä lepoviikko, koska sunnuntaina penkkihöntsäskabataan aappenoitten ja karhujen kesken. Uimaan en ole vielä  mennyt, kun ei ole ihan miun laji, mutta jos kuumuus jatkuu niin pakko se on kai järviin ja muihin lutakoihin pulahtaa.
On muuten maalaamishommat näillä keleillä roudaamisen ohella jännää puuhaa, mutta tulipa tehtyä sitäkin. Huomenna juontamassa ja musisoimasa Vehnisgaalassa. Hyvin tämä kesä tästä käyntiin lähtee. Kesäisiä terkkui teille kaikille! t. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti