Kävijälaskuri

torstai 3. toukokuuta 2018

Maastavedossa rautaa nouseeMaastaveto soikoon! $e on kevät nyt ja kesäkausikin jo yllä jyllää, virtaa piisaa ja jaksaa maastaveossakin suht koht issoi rautoi jyllätä. 


Tein mavetreenun tännään. Lämmöt piäälle tein kävelyllä, pikavenyttelyillä, kevyellä jooga-, pilates- ja kuntojumppaliikehdinnällä. Lajilämpö tekemällä pari keskipitkää sarjaa pelekällä tangolla, 30 kgsta ylöspäin nousten kolmosia, kakkosia 147,5 kgsta ylöspäin ja ykkösiä 177,5 kgsta 192,5 kg asti.Nostojen välissä pikavenyttelyitä, apinaroikkoja, yms. Koutsasin myös omien nostojen välissä toista nostajaa, joka puolestaan avusti minua rautojen tankoon laittamisssa ja kannusti isoimmisa nostoisani.On muuten mukavaa, kun voi treenata hyvässä seurasa kaikesa rauhasa. On se eräänlaista luksusta tämmöinen, tähän todettakoon.  Olen onnellinen että on siunaantunut hyvää sakkia ympärille.  Thanx mates and aappenas.
Treeneissä tännään 190 kg kg mave tuli loppuun asti,  mutta 192,5 kg raudan noston jätin suosiolla kesken kun tuntui että tuntuma nostoon oli sangen heikko. Videolta näytti  omaan silmään, että turhaan jätin kesken... no, jäipä potkua varastoon kesän kisoihin....


Kivaa kun rauta kulkee ihan ok taas. Jos vaik jotain kisaa taas ottais kesälle tai syksylle, niin tulisi voimia testattua kisoisakin eikä vain salinostoilla leuhoteltua. Hyviä treenejä! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti