Kävijälaskuri

keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Penkkauksellinen vappupäivä

Jälleenkerran vapunajan alkomahooliannosten määrä oli nolla. Tuli keskityttyä olennaiseen. Lepoon, treeniin, syöntiin ja hyvveen seurroon. Meiän pien ryhmä rämäsemme wapun kunniaksi penkkasi.


Lämpöö otin päälle kolmosilla 80 kg asti. Sitten ykkösiä: 90 kg, 100 kg ja 105 kg. Testasin että kuis se 110 kg tännään lähtee. Hermoilin liikaa, hosuin, en ottanut kunnon paineita, kuljetin raudan rauhassa alas mutta laskin tangon liian ylös, rönkäsin rautaa stopin jäläkeen ylös ja lähtihän se ylös mutta ku kuluki turhan surkiasti niin pyysin avut ylös. En viitti turhanpäitten ottaa riskiä rinnan repiämiseen. Ei väkiste viitsi pusertaa kuin kisoissa, jos silloinkaan. 


Hubaviteota yllä 90 kg rautalla. Tallenteella miulla on mukana yllärikoutsi. Viteolla demonstroimme myös mikä on tietynlaisen voimanoston klassinen ydin kaikessa tragikoomisuudessaan. Nauraminen on sallittua, vaan ei pakollista. 
Yllä taasen 105 kg rauta videolla ja kulkeehan se tuaas.... ei ole eka eikä vika kerta, kun olen tuota liikuttanut. 
Mukavaa, kun se on jälleen taas nk. varma rauta.  Kiva, kun rikkonaisista treenikausista huolimatta homma on nousuun päin eikä nostokunto ole tänä vuonna merkittävästi tippunut. Olen tästä onnellinen ja tyytyväinen.Lopuksi länkyteltiin ojentajatankolla ojentajia ja eztankolla haupitsiloita. Kiva pikku treeni. Treenujen jälkeen kahteltiin porukalla Day of the Animals lehvaa. Hyviä palauttavia harrastimme siis myös. Nam!Loppukevennykseksi  tarjoan ylläolevan videon muodossa nätin feilun aiheesta 110 kg penkki. On tuo loppuunastikin saatu, mutta vappupäivänä ei ja väkisin en ala punnaamaan, kun ei ole pakko. Hyvät pakottomat ilomieliset treenit teillekin! T. Krisse Tuominen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti