Kävijälaskuri

sunnuntai 5. elokuuta 2018

Erilaiset treenit

Vaihtelu virkistää mieltä. Myös jumpasa. Käytiin yhessä frendun kans jumpala HH Gymillä ja kun frendu jumppas jalakoi, mie jumppahöntsäsi vaihtelun vuoksi sitä ja tätä.
Bongasin salin nurkasta coc grippereitä, painoankkurin ja Iron Mind Rolling Thunder kahvan, ja päätin höntsätä grip poweroiden alkulämmöt. Koska, miksipä ei????


Captains of Crush Grippereistä naksuttelin kuin ilmaa vain Guide, Sport, Trainer, 0,5 puristimia. 1 ja 1,5 coceis tuntee että jtn vastustakin on mut kyä noit voi naksutella kuin kynsileikkureita. 2 on vastusta ettei voi vain vähä sormia heilutella. 2,5 joutuu miettiin miten puristaa. Kolmonen meni vielä, mut vaivalloisesti. ,Aloitin 10 kg plus painoankkuri plus rolling thunder kahva kombolla ja kipusin siitä ylös päin. Yllä video 65 kg lastauksella.
Yllä 70 kg video. Alla feiluviteo. Ku ee lähe nii ee lähe. Ee viitti väkisin riuhtoo. Hauskaa tän pittees olla. 75 kg lasti oli tänään liikaa.Gripperöinnin jälkeen tein jalkaprässiä kymppeinä. Aloitin 20 kg lastilla jna kipusin hitaasti 170 kg asti. Jalkaprässin jälkeen tein vähän soutulaitteella ja hiihtolaitteella höntsää.Höntsän jälkeen kyykystelin eri leveyksillä ja kyykystelin syväkyykkyä johonkin 140 kg asti. Kyykystä suihkuun. Puhtaat rytkyt ylle ja kävellen kotio. Oliha tuossa taas jumppaa kerrakseen.


Hyvää kesänloppua ja syksyn alkua. T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti