Kävijälaskuri

perjantai 24. elokuuta 2018

Vaivasta toiseen ja etiäpäin

Joskus elosa on hyviä kausia, onnensumia ja ihanuuen multihuipentumaa ja joskus on vastatuulta ja vastoinkäymisiä kerrakseen. Muutama viikko tässä mennyt jonnisortin shittii ja gutaa settii sekaisin kombona.  Kuuluu elämään vaihtelevuus.Selän revähdystä ja kyljen venähystä kuntoutan täs noin kahta vkoo myöhemmin revähdyksestä. Selkä kun ei liiku normaalisti niin huonoista liikkumisasennoista johtuen nilkka on päässyt kipeytymään. Oon jumpannut sitten nilkkojakin selän, lantion ja kylkien kuntouttamisen lisäksi.


Kykenin olemaan eilen töissäkin vaikka tiistaina kävi äksidentti josssa polvi vähän muljahti. Minun mahtavalla tuurillani töistä kotiintuliaisena sain si syysflunsssan ja nousi nopeasti kuumekin.


Ilta ja yö meni nauttiessa vatsaflunssasta, pahoinvoiden, vessas ripulia sarjalla punkien, painajaisii nähdessä ja kuumehouraillessa. Että yhteenvetona todettakoon, että ei tässä iiihan olla siinä kunnossa, että 8.9. Sm-kisoissa voisin olla nostokunnossa... kiva juttu. Oikein huba juttu.


Mutta ainaki oon kuumees kuuma mimmi ja suoliki toimii ja soi. Pääasia että on elossa. Nih! Erinomaisia vointeja! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti