Kävijälaskuri

torstai 16. elokuuta 2018

Mahtava viikonloppu, ja selkä revähti

Edellisvkonloppuun mahtui viihdepuolella myyrät, örkit ja muumit. Jumppana oli venyttely, lantio- ja selkäjumppa, kävely, mavetreenu  plus nusitaim. Hyvä buugi päällä siis. Jee! Tai no, hyvin siihen asti että selekä revähti su illalla ja kylyki venähti. Sitten onkin ollut hieman vähemmän iloista meininkiä.


Pe kävimme tttssä kahtomasa Night of the Molesin esityksen osana teatteriviikkoa. Esitys oli huikea. Viihteellinen, mutta silti syvällinen. Mahtava suoritus sinällään. Pohdittavaa ja puhuttavaa esityksestä jäi paljon. Todella hyvä suoritus esitykseltä missä ei puhuttu mitään tunnistettavaa kieltä.

 


Lauantain kävimme Muumimuseon puutarhajuhlissa. Ohjelma oli monipuolista ja hauskaa. Pitkin Tamperetalon puoleista Sorsapuistoa oli useita kiipeilypisteitä, potkupalloilupistettä, polkuautoilupaikkaa, Muumien tapaamispistettä, monia eri oleskelupaikkoja, ruokailupöytiä, saunaa, paljua, ruokakojuja, puistoshakkia ja vaikka mitä.Tuli kuunneltua haastatteluita ja musiikkiesityksiä. Ja toki katsottua skriiniltä Muumilaakson tarinoita.  Puujaloilla oli kiva kävellä ja Muumeja oli mahtava nähdä livenä.Hyvillä mielin myö jolkoteltiin kotio nähtyämme muumianimaation taikasaippuakuplaseikkailusta. Hieno tapahtuma, jolle kuulemma tulee jatkoa ensivuonnakin.


Pitkin viikonloppua tuli nautiskeltua kävelyn, vatsa-, selkä-, ja lantiojumpan lisäksi Warcraft elokuvasta, jossa ehkä parasta oli elokuvan örkkinaarakset ja aarnikotka. Juonesta on turha puhua mitään. Viihdyttävä huonoudessaan.Sunnuntaina hartaan ja pitkällisen nusitaimin jäläkeen lepoa, lihashuoltoa ja kävellen kaupan kautta Hh Gymille toverin kanssa jumppaamaan.  Vaatteiden vaihdon jälkeen lämpöä ja liikkuvuutta kehiin harjanvarrella, kahvakuulilla, venytysliikkeillä ja coc grippereillä.Hani sai ykkösgripperin menemään, tuttu ei saanut sitäkään, mie sain taas ykkösen helposti, kakkonen meni myös ja kolmosen sain lähes kiinni pari kertaa kera paikoillaan pidon. Coc gripperit kyä kivoi renksuttimii.Gripperien jälkeen kahvakuulaa, vähän nyrkkeilysäkkii, koipiloisten venyttelyä ja tyhjällä 20 kg tangolla lämmittelyä,  30 kg, 40 kg, 60 kg, 70 kg, 80 kg ja 90 kg tekniikkatreenuu. Tuossa painojen välis lastailin painoi hanille ja kannoin painoi turhankin huolettomasti ja tos 90 kg nostos selkä tuntu oudolta kun uutta tyylii hakies selkä meni kummaan asentoon hetkiseksi.  Kiupua ei kuitenkaan tullut joten tein pikavenyttelyitä ja pidin taukoa.110 kg raudas vaik paketti oli kohillaan, iski riipaiseva kipu ja lopun aikaa kävelin, lepäsin ja koutsasin.Lepoa ja kipulääkkeit täs on sit vedetty alaselän revähtymään ja kyljen venähdykseen. Ny sentään torstaina pääsee vessaan omillaan mutta muutoin olen joutunut hyödyntämään hanin apua. Kyä tää tästä mutta en ihan taida kisakunnossa olla vielä 8.9. Savonlinnassa wabdl world cupisa. Elämä önn ja sitten kuollaan ❤ Hyvii treenei ja kisoi muille, mie lepään nyt. T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti