Keskiviikko ja torstai toivoa täynnä

Keskiviikkona pystyin järjestelemään kämppää, tekemään selkäpenkissä hieman selkäjumppaa, nyrkkeilemään rauhallisesti ja kevyesti tekniikkapalloon, pomputtelemaan jumppa- ja käsipalloa, pyykkäämään, kävelemään Ratinaan ja takaisin ja käymään ostoksilla. Hidasta, tuskaisaa ja voipunutta, mutta hommat alkaa taas pikkuhiljaa hoitummaan. Zuht goht norrrmaalisti, mutta hoituvat kuitenkin. Pääasia että hoituvat.



Tännään jälleen kokeilemasa kuinka selekä kestää työelämää. Toimistohommia, juoksevien asioitten hoitoa, keittiöllä jeesimistä ja muuta kevyttä tännään luvasa. Toimistolta työpäivän lopulla käyn hoitammaan virastoissa asioitten hoitoa ja sitten menen Hatanpäälle fyasiatriselle vetkummaan tunniksi fyioterapeutin kuntoutettavana.



Huomenna myös toimistolla hommia. Toimistolta lähden huomenna kampaamolle tukkajumalattaren kerittäväksi. Salon Scissor Sisterille siis nk. tukan kuukausihuoltoon ja miun chewbaccahivusturkin juhlakuntoon laettamiseksi. Lauantaina kö meillä on Kekkuljkuala Tampereen Yliopistolla PINNI-b-rakennuksen 5. kerroksen kampuskappeli Taivaankannella. Pienimuotoisena kutsuvierastilaisuutena mennään ja vierasmäärissä laatu korvaa määrän.



Ensiviikolla maanantaina virallisena 38 v synttärinäni toimistopäevvee ja perjantaina myös. Ensikeskiviikkona  hammashoitoa. Tällä ja ensiviikolla myös teen muutamia valmennuskeikkoja. Tällä viikolla katottaan maksimipenkkiä ja ensiviikolla sitten koutsitaankin käytäntöön jo valmennettavan seuraavaa ohjelmaa.



Ensiviikolla väsäilen itselleni hakemuksen fibromyalgikkona reumakuntoutukseen. Kahteen olen hakemukset laittanut. Yhteen pääsin varasijalle ja toiselle tuli hylsy. Nyt haen tämmöiseen: Kivun kanssa tasapainoon, teemana henkinen hyvinvointi  15.–19.10.18. Toivottavasti pääsen tuolle kurssille. Tarpeeseen tulisi.




Syyskuun lopulle voisi olla kivat voimanais/mieskisat mutten tod näk ole itse urheilukunnossa tuolloin vielä. Yhden tai kahden koutsittavan valmentajana kuitenkin voin hyvinkin olla Hyvinkäällä syyskuun aikana ennen kisaa ja kisapäivänä kyseisten kisailevien aappenoitten tukena.



Lokakuussa on King Kong of Grip -otevoimakisat joitten aikana voisin olla siinä kunnossa että kisasuorituksina voisin tehdä julkiset otevoimatreenit sillä kunnolla mitä silloin on. Se on selvää tässä vaiheessa, että virallisissa voimanostokisoissa tässä ei syksyllä, etenkään SM-kisoissa Savonlinnassa 8.9. olla. Valitettavasti. Kohti FPO-liiton kansallisia Bullfarmin joulukuisia kisoja teen jo alustavia treenisuunnitelmia ja muuta henkistä ja matemaattista valmistautumista.



Marraskuussa tietenkin olemme Tiim Aappenalla edustamassa Nääshallin penkkikarhujen kymmenvuotisjuhlaa juhlistavissa marraskuisissa (la 24.11., ellen väärin muista) salikisoissa. Siellä sitten penkkipunnertamassa hyvällä poppoolla. Jos selekä sallii niin armeijapenkkipunnerruksen toistokisaankin saatan osallistua, koska onhan se nyt kivaa häpäistä ihtensä jälleen julkisesti. Viimeksi män seittemän toistoa, kun kipiä selekä alkoi kramppaamaan huolella. Katottaan männeekö tällä kertaa sitäkään, kun selekä on käppäisemmässä kunnossa nyt kuin viimevuonna samoihin aikoihin.



Se on selevee että ensivuonna virallisia kisoja tulee väistämättäkin 1(-2) enemmän. Suomessa kun käsittääkseni ensivuonna on eri liittojen sm-kisojen lisäksi em- ja mm-kisaakin tarjolla. Jos hyvin menee, niin vuonna 2019 käyn arvokisasta toiseen kisaamassa. Ensivuotta kohti -jei! Hyviä treenejä ja kisoja kaikille toivottaen, Krisse Tuominen.



Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas