Kävijälaskuri

tiistai 21. elokuuta 2018

Maanantai- ja -tiistaifiilistelyjä

Eilen tein alkuillasta hyyyyvin vaatimatonta jumppoo selälle, kyljille, masulle, ranteille ja koiville.  Lähinnä aktiivista ja passiivista venytystä mutta hieman hommia lihaksille myös. Kivun sallimissa rajoissa tietenkin. Noinkin vähästä tuli todella hyvä olo ja hyvä mieli. Suuren suuri ilo hyvin pienestäkin jumpasta. 
Jaksoin ja kykenin eilenillalla myös hieman kävelemään ulkona ja tein hyötyliikuntaa kämpän uudelleenorganisointiprojektin edistämisen muodossa. Tuli erittäin hyvä mieli projektin edistymisestä.Kaukana ollaan vielä kuitenkin siitä että pääsee vastuskumeilla saatika vapailla painoilla huseeraamaan. Sitä kohti tässä kuitenkin taaperran innokkaasti. Harmittaa, että sisukkaasta kuntoutumisesta huolimatta, lienee järkevää skipata 8.9. Sm-kisat. Terveys edellä elämässäni kuitenkin haluan kulkea, enkä kisata vain kisaamisen ilosta. Kisoja tulee ja menee, mutta terveyttä ei kauaa piisaa, jos ei malta levätä ja kuntoutua, silloin kun siihen on tarvetta.Marraskuussa on Nääshallin penkkikarhujen vuosittaiset pikkujoulukisat, joissa tänä vuonna juhlitaan kisojen kymmenvuotisuutta. Lauantaina 24.11. siis juhlalliset kaikille avoimet kisat. Niihin olemme toki Tiim Aappenalla menossa kisaamaan.Joulukuun alkupuolella pidetään taas FPOn kansalliset kisat Tatu Avolan muistoksi. Noihin kilpailuihin toki tarkoitus mennä. On kuitenkin kotikaupungin kisat kyseessä. Ja olen tykännyt kyseisistä kisoista kovasti. Että parhaani yritän että Bullfarmilla joulukuussa nousisi rautaa oikein urakalla meikäabenan toimesta.


Just ny kuitenkin menee aika rautojen sijaan sängys, venytelles, jumpates, ja kämppää järjestellen. Hyvää lepäilyä ja touhuilua teillekin. T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti