kävelyä ja punnausta

Tykkään kun pystyy käyttämään kroppaansa aina vain enemmän ja paremmin arjessa, vapaa-ajalla, töissä ja liikunnassa. Pystyy kävelemään afaltilla, hiekalla, sepelillä, maastossa, ala- ja ylämäissä, tekemään kahvakuulajumppaa, penkkipunnerrusta, ja nusitaimaamaan vallan täysipainoisesti.




Eilen illalla kävelimme hanin kanssa iltalenkin kaupungilla. Tänäiltana kävelimme tänään lenkkipoluilla, hiekkaisilla kävelyteillä, puistoissa ja maastossa. Tuntui hyvältä. Istuttiin niin rannalla kuin metsässäkin. Jopa mudassa oli kivaa kävellä, eikä tarvinnut pelätä jalkoja eikä selkää. Tasapainokin piti.



Kävelyn jälkeen teimme penkkipunnerrusta hanin kanssa yhdessä. Vuorotellen varmistettiin ja kannustettiin toisiamme. Alkuvenyttelyitä, liikkuvuusjumppaa, pelkällä tangolla 4* 8-12. Varsinaisena treeninä 4*40, 4*55, 3*67,5, 2*72,5 kg, 2*95 kg, 1*105 kg, 1*112,5 kg.



112,5 kg kanssa tuli aristeltua ja hidasteltua turhaan ja vietyä liian ylös rinnalle. Jalan ja pakaroitten kramppailu ei myöskään auttanut asiassa. En silti luovuttanut, vaan tein parhaani. Ymmärrettävästi rinnalta lähdössä leg drive oli olematon, mutta liikahti se silti matkaan. Oli sen verran raskasta ja ois mennyt liikaa selälle (joka kuntoutuksessa), rinnalle ja käsille, niin päätin rinnalta lähdön jälkeen ottaa ylösviennin kevyillä avuilla.



Joka tapauksessa 105 kg on mennyt useampaan kertaan selän revähdyksen ja muitten vaivojen jälkeen. Ja 110 kg meni edellisissä treeneissä. Eli homma etenee hyvin ja kivan kokoisiin rautoihin on otettu nyt taas tatsia ja tästä se pikkuhiljaa alkaa.



Palauttavaa pyramitia: penkkipunnerruksena 4*65, 5*55, ja solttupenkkinä jalat ristissä ja penkin yläpuolella 6*45, 7*40, 8*35 kg. Ja lopuksi palauttavat nusitaimit hanin kanssa. Nyt sitten bloggauksen jälkeen perunoita ja pihviä hanin miulle tekemänä. Om nom nom. Hyvät sunnuntainloput ja alkavat viikot! T. Krisse Tuominen.


Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas