Kävijälaskuri

sunnuntai 7. lokakuuta 2018

Tämän viikon treenejä

Tämä viikko on ollut toiminnan, työn ja huvin täyteinen. Treenannut tällä viikolla voimahommia maanantaina, keskiviikkona ja sunnuntaina. Joka päivä tullut käveltyä ja lauantaina tanssittua paljon. Hyvä viikko.
Maanantaina  roudaushommii ja muuta kuluttavaa. Välikuolemalepo ja illalla penkkiä. Penkkipunnerrus, parempi mieli. Tangolla läämmmmöt. 3*30-40kg, 2*50-70kg, 1*75 ja 80 kg. Getting back on the road again!

painoa nyt 86,7 kg... kuva otettu kilon pari painavampana...

Keskiviikkona oli paperihommii, roudaushommii, paketinhakuhommii ja sitten vielä illalla tein maven eli kuningaslaji maastavedon... Pikavenytyksiä, joogaliikkeitä, liikkuvuusliikkeitä, vastuskumilla mavee.... sitten tangolla 3 * 5-12, 3*30, 3*40, 3*60, 3*80, 2*3*90 kg. 1*110 kg ja 1*120 kg. Lopuksi sitten venytyksii ja nopeusjumppaa, lihashuoltoo, ja nuin. Että kyl tää tästä pikkuhiljaa alkaa lähestyä oikeita lukuja, selän ehdoilla kuitenkin pakko mennä.Torstaina ja perjantaina toimistohommia, kävelyä, venyttelyä, kauppareissuja, nikkarointia, liikkuvuusjumppaa, muitten valmentamista. Alla ensin lauantaina tehty haastattelu minusta ja sitten miun tekemä haastatteluviteo Podesta...


Lauantaina tuli käveltyä ja tanssittua kosolti. Sunnuntaina käytiin Tiim Aappenan väjellä kuntosalitouhuamassa Steel Bodylla. Lämpönä tein liikkuvuutta, pikavenyttelyitä, sormivoimapuristelua, vipareita kulmassa, pystypunnerrusta istualtaan ja seisaaltaan, kiertäjäkalvosimia, t-bar-rowta, yms. ja siirryin lämmittelemään tyhjällä tangolla.


Tangon jälkeen 3*40, 3*50, 3*60, 3*80, 1*90, 1*95 kg, 1*100 kg ja 1*105 kg. Yllä video 100 kg nostostani. Penkkauksen jälkeen tein crosstraineria kolmessa erässä yli 12 minuuttia. Lisäksi tein käsipainoilla pystypunnerrusta, vipareita selkä suorana, avustin Podea ja lisäksi haniani, slingshotilla tein 3*75 kg, ja tein pystypunnerrusta vinopenkillä istuen, keskiraskaalla kuormalla alataljasoutua, ylätaljavetoa ojentajakahvalla, ja venyttelyjä. Hyvä treeni, erinomainen mieli. Hienoja treenejä teillekin! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti