Penkkireeenua

Tällä viikolla on tullut treenattua sekä keskiviikkona että perjantaina voimatreeniä. Kummallakin kertaa penkkipunnerrusta. Kuitenkin ollut tässä polvissa ja nilkoissa kipuja ja pakarat jumissa, niin ei ole kyykky ja mave juurikaan houkuttanut. Ja koska 24.11. Nääshallin penkkikarhujen penkkipunnerruskilpailut, nyt on hyvää aikaa totuttaa itseään suht koht koviin rautoihin ja sekä fyys. että henk. paineeseen niitten alla.



Keskiviikkona treenissä tapahtuipi seuraavaa; Lämmöksi pikavenyttelyitä, nopeusharjoitteita, 10 kg:n tangolla alkulämpöä, lajilämpönä 20 kg tangolla 4 rundia.... Varsinainen treenunki: 4 * 40 kg, 3 * 60 kg, 3*70 kg, 1*90 kg, 1*100 kg joka lähti erittäin nopeasti oikein lentäen ja kosahti toiselta puolelta räkkitappiin mutta varmistaja oli virkeänä ja jeesi välittömästi oikialle raiteelle ja pienen mutkan jälkeen ite omin voimineni maaliin asti. 




1*105 kg feiluna kun iski ihan karsee kramppi ja jalkatuki lähti alta niin pyysin suosiolla avut rinnaltalähdön jälkeen, kun ei kiinnostele ittensä uuelleen telominen elementtinä.... loppuhommana painojen tangosta pois ottoa, eri kokoisilla painoilla etuheilautusten tekoa, ratinpyörittely liikettä etupitona, vipareita, kiertäjäkalvosin ja ojentajajumppaa.... venytyksiä...



Perjantaina tangol lämpöi, 3*30 kg, 3*40 kg, 3* 50, 3*65 kg, 2*75 kg, 1*90 kg,  ja 1*100 kg, plus 1*105 kg . Satkunen tuli vallan hyvin ja vauhdilla vaikka pakara alkoikin kramppailla ja 105 kgssa pakaraa kramppas koko ajan, kamala kipu ja vein liikaa ylärinnalle alarinnan sijaan ja pirun huono lähtö rinnalta, niin suosiolta pyysin jeesiä loppuun. Ei vieläkään kiinnosta teloa itseänsä. Olennaista tässä kohtaa totuttaa selkää rautoihin, ja ottaa henkisesti tuntumaa johonkin muuhun kuin kevyisiin rautoihin. Hyvii penkkauksii teillekin! T. Krisse Tuominen.



Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas