Perjantaina monenlaista liikuntaa

Tännään ollut erilainen mutta erittäin hyvä päivä liikunnan suhteen. Mukavaa, kun tekee jotain muuta kuin yleensä. Rok rok rok!



Tein aamulla hieman liikkuvuusharjoituksia ja venytyksiä. Ähersin The Duden tyhjiksi (täytettävä tyyppi joka rekvisiittana eräässä seurapelissä), jotta pystyin palauttamaan sen kirjastoon. Sampolaan menin peli, elokuvia ja jumppakassi käsissäin. Reippaasti kävelin ylämäkeen Sampolaan ja Sampolassa pikaisesti käytyäni, kävelin nopiasti Artteliin.



Arttelissa vaihdoin jumppavaatteet ja menin saliin tsekkaamaan millainen se oli nykyään. Siistimpi ja kyykkyhäkki oli paremmin aseteltu, yms. pieniä muutoksia. Odottaessani muita jumpparyhmäläisiä paikalle (osallistuin siis erääseen vedettyyn ryhmään), tein vinopenkkiä pelkällä tangolla ja pyöräilin kuntopyörällä about vartin.



Jumpparyhmässä vetäjä opasti kaikkia miellyttävällä äänellä ja jokainen sai tehdä omalla tyylillään. Oli kyllä mainioin kahvakuula- ja venyttelytunti mihin olen koskaan osallistunut. Yhteensä siis noin puolitoista tuntia liikuntaa, kun otin varaslähdön ennen vedettyä jumppaa.



Jumpassa tällä kertaa oli kahvakuulajumppaa, jossa tehtiin mm. etuheilautuksia, turkkilaisia nousuja, vatsarutistuksia kuulan kanssa, ja muuta mukavaa. Olihan nuo liikkeet tuttuja voimanoston apuliikkeinä, mutta on se aina eri asia tehdä niitä yksin tai voimanostoporukassa oheistreeninä kuin ihan omana erillisenä kahvakuulajumppana. Sellaisia tulee aika harvakseltaan tehtyä, ja jokaisella ohjaajalla oma tyyli ohjata liikkeensä, ja tämä ainakin sopi minulle.



Tuli hyvä fiilis jumpasta ja jumpan jälkeen jolkottelin kohtuullisen nopeasti Arttelilta Viiden tähden elokuvadivariin. Leffadivarissa jätin tiskillä arvioitavaksi leffoja ja vaihtokauppana sain hyvän pinkan kauhu- ja jännityselokuvia.



Leffadivarista kuljin vilkkaalla vauhdilla Ratinan stadionin kuntosalille moikkaamaan kamuani Peppeä ja Peppen aerobisen reenin ohella mie juttelin, tein venytyksiä, jolkottelin crosstrainerilla ja kuntopyörällä. Pepen treenun jälkeen myö halattiin ja jolkottelin kotiin Ratinan rantareittiä pitkin.



Kotona ruuoantekoa, pyykkäämistä, lepäilyä, ja kirjoittamista. Vallan erilainen treenipäivä. Vaihtelu virkistää, kirjaimellisesti. Hyviä viikonloppuja kansalle! T. Krisse Tuominen.


Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas