Kävijälaskuri

perjantai 19. lokakuuta 2018

Kilot nousee penkissä

Tervehdys rakkaat zombit, simasuut ja muut ihanat lukijat! Se on abenamamma täällä ihan tohkeissaan! Joskus treeni ei kulje ja joskus se sitten kulkee oikein mallikkaasti. Nyt kulkee suksi ja rokki soi!
Nyt on aappenamamma hyyyvin hyyyvin innostunut ja iloinen! Tehtiin hanin kanssa oikein ihana yhteistreeni. keskiviikkoiltana ja kyllä meinaan kulki kummallakin! Varmistettiin toisiamme ja laitettiin toisillemme rautaa tankoon. Hani meni hyviin rautoihin Nääshallin penkkikarhujen 10 v kisoja ajatellen. Niin menin minäkin. Kyllä la 24.11. kisoihin tulevien kannattaa vapista pelosta, sillä nyt rauta lentää kattoon kuin kantoraketista paukauttaen! Kabuuum moufous!
Lämpöö tehtiin treeneissä aluksi pelkällä tangolla, venyttelyitä väliin tehden. Tangon jälkeen läpsyttelin seuraavanlaisia kuormia ja toistoja:  4*40 kg, 3*55 kg, 3*65 kg, 3*75 kg, 2 * 95 kg, 1*105 kg ja 1*110 kg. 110 kg kulki raakanostona taivaallisen noppeesti ja uskomattoman räjähtävästi. Jopa niin roimasti, että se rysähti räkkiitappeihin kuin raketti ennen kuin tajusin että ois lähelläkään viel tappei, mutta saatiin se tanko lennosta sieltä tappien altakin kohti oikeaa suuntaa lennosta, eli kuljetettua rauta myös tappien yläpuolelle loppuojennuksen kautta. Eli meno ja olo oli keskiviikkotreeneissä erittäin vahvaa ja vauhdikasta. Selkä todellakin alkaa kestää. Jippii!!!!!
Tämähän tietenkin tarkoittaa sitä, että lauantaina 24.11. Nääshallin penkkikarhujen penkkipunnerruskilpailuissa meikä, hani, ja Pode kylvämme erittäin kovaa kauhua ja menestystä! Fanit kirkuen laiskeutuvat polvilleen eteemme ja laulavat meille palvoen ylistysvirsiä! Tämän voin nähdä jo verkkokalvojeni pinnalla sieluni syvyyksissä.

La 02.12. FPO Bullfarm-kisoissa saatan saada ylös muutakin kuin pelekän tangon. Sillä tuskin huurraahuutoja kerätään, mutta olisipa kuitenkin oikeissa tuomaroiduissa kolmen tuomarin virallisissa kisoissa käyty tänäkin vuonna, kun tuonne menen länkyttelemään kisaajana kolmessa lajissa. Ja jälleen rawna nostaen.
Asiasta kukkaruukkuun lykättyyn keppihevoseen. Olen alkanut taas tehdä vloggauksia. Ylle upotettu video, jossa höpisen Ana "Big Ana" Salmisesta ja bodauksesta. Saa minun muitakin videoita katsoa, jos kiinnostelee. Ei muuta kuin hyviä treenejä ja videohetkiä teillekin! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti