Kävijälaskuri

maanantai 1. lokakuuta 2018

Viikon- ja kuukauden alun pohdintoja

Sunnuntaina oli hyvä päivä ja iltakin. Lepäilin enimmäkseen, hanin kanssa hengailin ja nusitaimistelin. Lisäksi kämppää siivoiltiin, tuli pyykättyä, käveltyä iltalenkki ja vietyä muovijätteet muovikierrätykseen. Lisäksi edistin sunnuntaina erinäisiä teeseitse -rakennusprojekteja. Tuli blogattuakin. Pepsi max kiritti päivää. Se on herkkua se. Illalla tuli safkattua hyvää salaattia. Aika best sunnuntai oli. Tänään eli maanantaina asti erinäisiä palaveri, röi- yms. rojekteja.... 


Olen pistänyt viimepäivinä erinäisiä huonekaluja, esineitä ja välineitä joko osittain tai kokonaan osiin ja joko tehnyt tai teen niistä esim. Otevoimaharjoitteluun harjoitusvälineitä, turvarautoja kyykkyyn ja penkkiin, nostokorokkeita yms..


 


Tasapenkin ja muunneltavan yläviistopenkin aattelin kyhätä myös. Että on tässä nikkaroitavaa loppusyksyksi. Ja hyvä niin. Pysyy mieli virkeänä kun tekee kaikkea kivaa ja tarpeellista.Syksyn pimeydestä huolimatta olen pystynyt pitämään mielen positiivisena, kun syksyn etenemisestä huolimatta selän kuntoutuminen on edennyt hyvin ja olen voinut aloittaa edes kevyen voimailun.  Piristää kummasti kun voi taas halailla rautaa.


Maanantaihin heräsin ekan kerran puol seiskalta, tein alustavii paperijuttui, nukuin vähän lisää, sit palaveriin, palaverin jälkeen melkein kaksi tuntia iloista lastauksen, roudauksen ja varastohomman kombinaatiota extra hyvässä seurassa. Nyt sit lounashommia, jonka jälkeen paperihommia, tavaroitten purkamista ja kasaamista, päivä pulkassa päivällisen jälkeen... vähän lepiä ja sitten öbaut seiskalta penkkipunnerrussessiota ja koutsausta...Vähillä unilla lähti päivä käyntiin, mutta oikein hyvä päivä tästä leivottiin ja oikein mainio päivä tämä on ollut. Oikein mukavaa! Erittäin mainiota maanantaita kaikille! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti