Hyvvee joulupäevvee


Mie se nukahdin tuaas nelejän viien aekkoihin ja heräsin nyt noin puoli kolome. Ee muuta ku Hellacopters raikaamaan kuullokeista, pikkaisen evästä ja vitamiinii naamaan, pikavenytyksiä, kledjut ylle ja hanin kanssa ylämäjessä nuiskussa heilummaan pari kilsaa erräälle varastolle missä säilytämme kaikkea mitä on hyvä pitää tallessa, mutta ei viihti nurkissa pittee pursuamassa.



Tällä kertaa tuli hieman siivottua ja järjesteltyä varastoa. Ja tehtyä pientä inventaariota siitä mitä juuri tällä hetkellä siellä on. Otettiin kotioviemisiksi mukkaan yksi talajakahva, läjä vhs-nauhoja ja cd-levyjä.



Kahden kilsan verran paarustimme sitten takaisinpäin, vielä isommassa tuulessa ja nuiskussa liukastellen kotio. Ei ollut palajon vastaantulijoita. En ihmettele. Kotona hieman venyttelyitä ja seuraavaksi ajattelin viritellä taljakahvasta, leuanvetotangosta, yms. ylätaljaviritelmän ja tehä ylätalja vetoa yms.... ja hieman vahtalihaksia. Se o jumppakausi taas. Hehe.



Hani tekee pilatesrullalla kehonhuoltoa, mie bloggaan, venyttelen ja teen hengitysharjoitusta samalla. Oon tehnyt olkkariin meiänlaisen joulukuvaelman aaseineen, lampaineen, joulunlapsineen ja pikachu-tähtineen, yms... Puurokattila porisee lisää riisipuuroa. Kiisselivä aprikoostista on vielä jäläjellä. Nam. Hyvvee joulupäevvee teille! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas