Kävijälaskuri

maanantai 17. joulukuuta 2018

Pohjalta ylöspäin

Joskus kilpailuissa menee hyvin ja joskus ei. Tässä videolla sekä digagrien että heitterien nautittavaksi kisanostojani su 02.12.2018 pidetyistä Tatu Avola Memorial -kilpailuista, joissa tein +90 kg painoluokkaan uudet SE-lukemat penkkipunnerruksessa ja maastavedossa. Kyykky taasen meni kiikun kaakun lävitse pikkuraudoilla. Kun ei ole kunnossa niin ei ole ja silloin on turha riskeerata isommilla raudoilla kuin järkevää on.Yllä video miun 40 kg kyykkyyn. Läpi 2-1 äänin, eli kiikun kaakun ja se riitti. Jäi aikaa levätäkin ja palautua ja saada ihtensä jonkinlaiseen penkkikuntoon. Penkkipunnerruksessa nostinkin sitten -95 kg, 100 kg, 105 kg ja ylimääräisenä ennätysyritysnostona 110 kg.


Maastavedossa ei ollut ihan niin surkea veto päällä kuin kyykyssä, mutta lämmittelyyn joutui ottamaan todella paljon aikaa ja ihtelle pienet raudat painoivat aivan liikaa. Noh, paransin sentään puolella kilolla edellistä suomenennätystä ja se oli sen verran että hyvillä mielin kehtasi pizzalle linkata haninsa kanssa.

Vuonna 2019 on miulle buukattuna kivasti kilpailuja. Näillä näkymin kilpailen tammikuussa Ylöjärvellä maastavetokilpailuissa, helmikuussa voimanostokilpailuissa (jos nyt ottaisi vääähän enemmän kyykyssäkin ja mavesa myös), maaliskuussa Iloisen Härän legendaarisissa penkkipunnerruskilpailuissa, huhtikuussa FPOn voimanostokilpailuissa ja toukokuussa WPC:n voimanostokilpailuissa.On tuossa muutama kilpailu missä on mahdollista saada kilpailutuloksiaan korotettua. Mie kö en todellakaan halua muuttua miksikään treenivideokuningattareksi tai muuksi somepelleksi, sillä kilpailulavoilla ne tulokset punnitaan. Salinostoja ja selityksiä osaaa tehdä jokainen, mutta jokaisesta ei ole kilpailemaan. Eli kilpailemaan vie taas miut vuosi 2019. Nähdään kilpailuissa! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti