Kävijälaskuri

lauantai 29. joulukuuta 2018

Perjantaina duuniva, pt-hommiva ja jumppaa Ratinassa

Töttöröö tötteröpäät, törröhuulet ja muut blogiani innokkaasti lukevat apinat!  🙈🙉🙊

Töissä kävin tekemässä toimistohommia, joista köpöttelymatelin suoraan Ratinan stadionin kuntosalille (ok, bussilla menin suurimman osan matkaa, mutta kuitennii)  koutsimaan ja itekin treenimään. Treeniseurasta osa perustui kisunappauksesta johtuen (kissa ei päästännä lähtemmään), mutta  paikalle päässyt väki minua jo iloisesti tervehti. Osa oli jopa eteisessä vastassa. 
Tuli koutsimisen ohella höntsättyy ihtekin kaikesa rauhasa jotain pientä höntsää. Aluksi tokkiinsa tallustelin ympäri salia ja kahtelin millainen kalusto on käytettävissä ja neuvoin koutsittavaa ja sosialisoiduin. Siinä introvertilla tulee jo tuskanhiki sosialisoitumisesta. Alkulämmöstä käynee sekin. Sitten tein vastuskumeilla ojentajia, hauiksia, hartioita, epäkkäitä, kiertäjäkalvosimia yms. Tämän jälkeen siirryin tekemään kuntopyöräilyä reilut 10 minuuttia. Kuntopyörän jälkeen tuli tehtyä mm. reidenojennuksia, crosstraineria, ab cruncheja koneessa, ylätaljavetoa, alataljasoutua, reidenkoukistuksia kahdella eri laitteella, ja lisäksi kahdella erilaisella laitteella peck deckiä. Lopuksi hengästyneenä ja väsyneenä tein 500 m 2 min 21 sekuntia. Ja jos tarkkoja ollaan niin sillä siunaamalla lukema nytkähti 527mään. Ihan musklen jannui varten ex tempore tuon länkytin.
Treenaamasta ja koutsimasta mie köpöttelin kipuillen apteekkiin ja Lidliin Ratinan ostoskeskukseen.I nvavessassa asioinnin jäläkeen arvoin kävelläkö vaiko bussailla, mutta päädyin sitten sieltä ruusuntuoksusta kulkemaan koko matkan kävellen kotio. Tännään olleet pehmytkudosreumaoireet vielä eilistäkin pahempana ja muistakin syistä kipui ja liikkumista vaikeuttavia vaivoja on "mukavasti", niin kävelysauvoilla sitä on tännäänkin mummoköpötetty.  Mutta vauhti se o hittaampikin ;-) Kotio saavuttuani perkasin päivän kuvasaldoa ja kirjoitan tätä blogia.... hyvä päivä kaikkinensa, etenkin kun on ihania kamuja, ystäviä, upeita työtovereita ja mahtava rakas. 💓💗 Hyviä öitä! T. Krisse.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti