Tatu Avola Memorial 2018ista eteenpäin

Su 02.12. oli Tatu Avola Memorial 2018 ja sen jälkeen olen tehnyt peräti yhden treenin, lepäillyt ja kuumeillut, syönyt kaikkea hyvvee, nusitaimannut, nukkunut ja levännyt. Katse on jo vahvasti vuoden 2019 kilpailuissa. 




Su 02.12.2018 otin kyykyssä vain sen verran että lonkka-, koipi ja selkävaivoista huolimati sain suorituksen siitä läpi 40 kglla, penkistä 110 kg ja mavessa 175,5 kg. Viimeiset kaksi lajia ovat uusia suomennätyksiä painoluokkaan +90 kg.



Aiemmat enkat ja tavoitteena saada 2019-2020 kyykkykin rikki


Tiistaina 4.12. vähän höntsäilin kisan jälkeisellä viikolla kevyttä penkkiä. Kun on ollut kisa, seuraavalla viikolla pittee ottoo iisimmin, ja kun käy kilpailut lävitte viikon vällein kippeenä, niin erityisesti kannattaapi ottoo kevyesti. Treeneissä mie höntsäsin hanin kanssa himaluolassamme kotisalilla Fuck Finland Gymillämme penkkauksessa. 

110 kg penkkipunnerrus, uusi SE FPOliitolle naisten +90 kg RAWvoimanostossa


Miun treenut: lämpöö tangolla 5*10-20 * 20 kg tanko ja tanko kädessä maven aloitusasentoon laskeutuen ja siitä nopeasti räväkkään loppuojennukseen 3*12, penkkausta 3*40, 3*60, 3*70 kg, ja sitten rautojen lastailua hanin kanssa ja hanin koutsimista isompaan rautaan kuin oma reenu. Tul siin vähä hiki vähil unil ja muutenkin vajaakuntoisena. Jotain piti hötkytellä, ettei pieese unohtummaan jumpat vallan. Ja pyssyy mielikin virkiänä.

Annalla on yhtä sexy ilime mavessa kuin miulla


Seuraavat kilpailut ovat Ylöjärvellä tammikuun puolivälissä. Pelkkä raw vetokilpailu. Tuolla ajattelin nostaa ainakin enemmän kuin tähän asti raakana kilpailuissa. Treeneissä päässyt jopa yli 200 kg sekä raakana että varusteella, mutta kilpailuissa on tähän asti ollut hyväksytyt tulokset varusteella vähän alle 200 kg ja raakana paras tulos oli tuo 175,5 kg. Vähäistä on se, mutta ylöspäin tässä ponnistan ja yrittävä joskus onnistuu ja yrittämättä ei voi koskaan onnistua. Innokkaita treenejä! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas