Kävijälaskuri

lauantai 22. joulukuuta 2018

Hankkia ja saada joululahjoja

Joulunaika on ALEmielessä hyvää aikaa, kun oikeasti haluavat virmat myyä varastonsakin tyhyjäksi ja voipi sekä ostaa että saada lahjaksi jotain aidosti hyödyllistä. :heart: Ja ei mene edes kauheita summia rahoja siihen mikä muutoin voisi olla turhan rasittavaa tai mahdotonta lompuukin rasitusta.


Oikeassa kädessä WSB SQ&DL Manual, ylläni Titanin rikkoot

Hani se osti miulle Voimaharjoittelusta Titanin käytetyn DL-trikoon ja myöskin käytetyn Spartan squatter/deadlift suitin, ja Sakke Järvenpään toimittaman ja Louie Simmonsin kirjoittaman Westside Barbell Squat and Deadlift Manualin. On muuten hyviä trikoita nuo, ja käytetyissä se hyvä, että sisäänajoa ajatellen siitä käteviä, että nouo suaapi ihtelleen pieellekin iliman sen kummoisempia rituaaleja ja viiden avustajan äheltämisiä. Which is kinda awesome. Kirjakin täsä käsisä kulunut jo kivasti.  Olin mie sitä jo aiemminkin lueskellut ja selaillut, mutta nyt sitten otin asiakseni 
Yöllä tämän vuorokauden aikana hankin sitten lisäksi yhden käytetyn, kahta kokoa pienemmän, Spartanin Sq/sl suitin, tietenni hanille ja huoltajalleni oikkeen Titanin huoltajanhanskat (ehkä pallais heremot ja näppilöiset vähemmän nuo käjesä), ab crunch -taljakahvan ja multikahvan taljatreenlilöihin, kun nyt se ylätalajakin hankittiin kotisalillemme käytettynä Torista. Eli aika käytännönläheisisä tuotteissa männään. Mutta hyvin arkisesti ja käytännönlähheisesti myö haluttaankin asuva, ellee, voimailla ja rakastaa. Tekkee meiät aappenat hjuvin hjyvin onnellisjiksi. Nih. :cool: Ee muuta kö hyviä lahjojen hankkimisia ja saanteja! T. Krisse Tuominen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti