Jouluaatto män levätes ja touhutes

Tervehdys rakkaat raksupoksut! Se on nyt jouluaaton viimeiset hetket käsillä ja joulupäivä tuloillaan. Mitä parrain hetki siis toevottoo hyvvee jouluva kaekelle kansalle!



Tuli nukahdettua vasta viiden aekkoon uaamulla 24.12. ja heräsin tasan klo 14. Ee muuta kuin hulinalla "aamutoimiin", pientä siivoilua ja kauppaan. Kaupasta kotio, lissee siivoilua, ja sitten haudoille. Sukuhaudoille kynttilät, seurakunnan kojulla glögiä ja piparia, ja bussista sitten yliopiston kohdilla ulos ja kotio liukastellen.



Kotona hieman safkailua, lepoa ja lissee siivoilua. Ja toki myös järjestelyä. Hetki hengenvetoa, somettelua, lahjojen antoa ja saantia, kamuilta saatujen lahjojen availua, ja ihan vuaan hauskanpitoa ja pusuttelua hanin kanssa. Tuli hieman pitkin päivää venyteltyä, tanssahdeltua, joogattua ja meditoituakin. Nyt on kivassa järjestyksesä kämppä ja hani joogaa taustalla, ja mie bloggaan. Riisipuuro porisee kattilasa. Että ee muuta ku oikkeen hyvvee, iloista, lystiä ja höveliä Joulua! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas