Kävijälaskuri

sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Teinin kans ja Amurin museokorttelissa

Tervehdys kaikki hilipatihippaat, jotka miun tekstejä luette ja jaatte! Se on ollut tänään aikalailla lepopäivä, koska ei sitä ny koko ajan viitti voimatreenata, sosialisoitua taikka käydä museovisiiteillä. Tännään nukahdin aamuyöllä nelejän viiden aekkoon ja heräsin puoli kolomen aekoon. Herättyäni tein aamutoimet, venyttelyitä ja lepäilin.
Kesken lepäilyn tuli lomareissultaan nuaapurkunnasta tänne tsuureen tsitiin Tampereelle ihan aappenaluolaan poikkeilemaan. Siinä sitten juteltiin, hassuteltiin, rentouduttiin ja touhuttiin. Kun teini jatkoi etiäpäin matkojaan, niin mie touhusin tovin aikaa koneella, jonka jälkeen lyötiin lukkoon hanin ja hänen siskonsa kanssa tärskyt läheiselle bussipysäkille.
Bussipysäkille kotvan matkaa meiltä, niin sai kivaa hyötyliikuntaa. Bussipysäkillä istuuduin odottamaan bussin saapumista, ja luin Westside Barbell Squat and Deadlift manualia, kunnes bussi tuli kohdilleen ja triomme kuluki bussiin yhtenä letkana. Myö mittarimadot jäimme bussiaseman kohdille odottamaan vaihtobussia, ja odottelun ajan luin samaa manuaalia ja nappasin yllä ja alla olevat kuvat, joissa ilimiselvästi olen istualtaan leveällä rappusella, ja näyttäähän tuo maailma hyvin erilaiselta siltä tasolta katsottuna kuin 178,1 cm korkeudesta seisaaltaan tarkasteltuna. Kirjaimellisesti uusi perspektiivi tuohonkin bussipysäkkiin ja sillä odotteluun.Kun bussi saapui, kuljimme bussiin ja bussilla matkasimme Pyynikintorin ja Tampereen taidemuseon kohdille. Siellä sitten lumen ja jään yllä kuljimme Amurin työläismuseokorttelille, jossa ihastelimme sen vallan mainioita jouluikkunasomistuksia. Tuli otettua myös kuvia niistä, vaikka eihän ne pimeällä hämärästi tunnelmavalaistut ikkunat ihan oikeuteensa pääse, mutta jonkinlaisen vaikutelman kuvistakin saa. Ja onpa jotain materiaalia muisteloitten tueksi.
Vaikka oli aika kylmä ja tuulikin, niin oli mukava ihastella yksityiskohtia näyteikkunoista yhdessä ja tuli pohdittua minkälaisia joulukoristeita sitä kullakin kotona on. Mukavaa, että Annikin työläiskorttelimuseo jaksaa satsata ihanan vanhanaikaisiin jouluikkunoihin vuodesta toiseen. Noista tulee todella jouluinen olo näin uudenvuoden aaton aattonakin.

Waffa Pukki ja liuta tonttuja


Ihastuin suuresti yksityiskohdista erittäin vaffamiäsmäiseen lantiokkaaseen reitevään joulutukkimaiseen joulutukkiin, jonka ympärillä on sitten noita nykynormin mukaisempia joulutonttuja ja -pukkeja. Mainio kontrasti. Erityisesti reipas all muscular poseeraus on just ihan parrautta.Toinen mainio yksityiskohta oli puukukko, joka veti puurekkaa. Tästä voimannäytteestä en valitettavasti saanut järkevää kuvaa nuissa olosuhteissa. Kolmas hieno yksityiskohta oli vallan tunnelmallinen ja aidonnäköinen joulukuusi, joka lienee kuitenkin tekokuusi. Erittäin hieno kokonaisuus kaikenkaikkiaan jokaisessa jouluikkunassa.Jouluikkunoita ihasteltuamme, kiersimme museokorttelin ja kuljimme Tampereen Taidemuseonkin ohi (pihalla se hieno kumiankka minkä edessä blogissakin poseeraan silloin kun se ankka oli Ratinassa) ja hakeuduimme Pyynikintorille pysäkille. Bussilla keskustorille, josta vaihto bussiin, jolla kuljimme kotikämppiemme lähelle. Jäimme pysäkille mistä saimme mukavasti lisää kävelyä. Nyt sitten kotosalla nautiskelemassa lämmöstä ja yläkerran dinosaurustansseista ;-)Pian iltapalaa ja nukuksimista kohden sänkyyn. Huomiselle suunniteltuna jumpat hanin ja nettitutun kanssa Steel Bodylle uutta vuotta vastaanottamaan. Tehdään jotain vastusjumppaa, josta tulee kiva mieli. Ja jos vaikka laittais vähän painookin mukaan, niin saa vielä enemmän vastusta ja vielä paremman mielen. Hyvät jumpat ja hyvvee tulevaa uutta vuotta! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti