Kävijälaskuri

perjantai 1. huhtikuuta 2016

Tuli käytyä treenaamassa salilla sitten tännäänkin :-)

Mitäkö tein eilen eli torstaina? Heräsin aikaisin, tein asialliset hommat alta pois, mennin uaamulla kuntosalille,  jossa tein yli 2 h treenin. Lisäksi eilen kävelin useampaan otteeseen, bloggasin, ja kävin viihteellä omalla tyylilläni eli Hurriganes-näyttelyn avajaisissa Vapriikissa! <3 Remu! <3 Hurriganes <3 Gluteenitonta tarjottavaa, punaviiniä, kuoharia, Uuno Turhapuro-pelin pelaamista pelimuseossa, vloggaamista. Romanttista kävelyä ihanan illan jälkeen kotio ihanassa seurassa. JEEE! Hyvä ilta!<3

Harvemmin touhuan laitteilla, mutta välillä sitäkin tulee tehtyä... vaihtelu virkistää... btw, kuvakin useita viikkoja vanha :-)


Mitäpäs tein tännään eli perjantaina?  Heräsin neljältä yöllä, olin tunnin hereillä, ja nukahdin uudelleen. Aamupäivällä heräilin, soittelin asioita hoitaen, kirjoitin, editoin, söin ja menin kuntosalille. Siitä se päivä sitten lähtikin mukavasti käyntiin ja oli oikein mukava päivä ;-)
Salilla tuli siis käytyä tänäänkin, ja tällä kertaa jumppasin salilla n. 1,5 h verran. Jumppasin, touhusin ojentajia taljoilla, jumppasin lisää, ja lopun aikaa penkkasin. Aloitin penkkaamisen ihan pelkällä 20 kg tangolla, josta pomppasin 40 kg:n, jolla tein sarjoja ja toistoja, siitä pomppasin 65 kg:n jolla sarjailin myös, josta menin reippahasti 75 kg:een, joka kulki kivasti. Myös 77,5 kg kulki, vaikka väsy painoikin ja fiilis penkata ei ollut se motivoitunein. Tämän jälkeen tein tyylipuhtaan penkkauksen 80 kg:lla. Koska kulki hyvin, niin hyppäsin siitä suoraan 82,5 kg yli ja katsoin kuinka orankimammalla kulkee tänään 85 kg, ja 85 kg nousi kisakaarella ja -liikeradalla siististi ja kommeesti. Tämän onnistumisen kunniaksi tein sen perään kaksi nk. american benchiä eli puolikkaan liikeradan penkkausta eli kyllä toi pitäis ensiviikolla lähteä siististi WPC:n SM-kisoissa, jos kantti ja kunto vain kestää. Kisareissaaminen julkisilla kun on yllättävän kuluttavaa niin henkisesti kuin fyysisestikin. Mutta en aio tätäkään murehtia, vaan nauttia siitä että olen SM-kisoissa kisaamassa kovien nostajien seassa.

Orankimamma ei viitti ressata vuaan heilauttaa kädellään huolille höpsis pöpsis, treenaa, kisaa, tekee parhaansa, ja ottaa lunkisti ;-) Elämä on liian lyhyt siihen, että ottaisi ittensä turhan vakavasti :-)


Yhteenveto tästä päivästä: Miulla ollut tännään ihan aikuisten oikeasti hieno aprillipäivä. Ihan tavattoman hieno. Tuli hassuteltua aprillin kunniaksi netissä ja kasvokkain ihmisten kanssa, tulipa myös tietennii nähtyy frendei, hankittuu hyvää safkaa, jumpattua ja penkattua huolella, ja frendikin tuli illalla käymään, jonka kanssa käytiin videomateriaalia läpi ja katsoimme hölömöä leffaa dvd-tallenteelta.

EXTRA-BONUSSEKTORI: Tämäkään EI ole aprillia. Tämä miun vaatimaton pikkuinen blogini on kerännyt jo yli 9000 käyntiä! Kiitti teille kaikille!!! Tervetuloa uudelleenkin! T. Krisse Tuominen.

<3 OU JEE! HUBA HABA -HABA HUBA! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti