Kävijälaskuri

perjantai 29. huhtikuuta 2016

Tännään tuaas salille ja hyvvee vappuaaton aattoa!"Töttöröö ja hyvvee vappuaatonaattoa!", toivottaapi orankimamma ja orava ;)

Se on tuaas se aeka kö kansa vaeltaa pitkäripaisen kautta puistoihin mölyämään. Jotkut jaksavat marssia vaikka sataisi hevosia. Mie uaattelin ihan vuaan levätä ja ottaa rauhallisesti tämän vappuajan. Sunnuntaina Vapunpäivänä tarkoitus pittee pienimuotoiset kokoontumis Tiim Aappenan poppoolla ja keitä nyt seuraamme uskaltaa saapuakaan ;) Ohjelmassa perunasalaatin syömistä, oleskelua, leffojen kattomista ja jos vaikka vähän porukalla sunnuntain ratoksi hieman jumppailisi tahi voimailisi.


Orankimamma, orankimamma, milloin riisut jumpperin ;)


Kotvan piäästä salille hyvveen seuraan jumppoomaan Tiim Aappenan rakastettavien simpanssien, korillojen ja orankutankkien kanssa. Aena nauru jyllää kö meiä ryhmä salilla myllää ;) Hiki lentää ja vielä enemmän lentää hetula :-) No joo, tännään uaattelin pittäytyä tuaas jossain teknisessä penkkinysväämisessä ja sen sellaattisessa. En kiusaa ihteeni kyykyllä (tykkeen kyykystä, vuaan lonkka tokkopa siitä tykkäis) enkä mavella, vuaan annan kropan palautua noista lajeista siitä runnusta mitä saivat viimeviikon lauantaina. Eipä tässä kolmen lajin voimanostokisaa miulla hetkeen ole tulossakaan, joten mavettamaan ja kyykkimään ei siksikään ole. Penkkikisaa kylläkin on ensiviikon lauantaina. No, mutta... KAUNISTA VIIKONLOPPUA JA JUHLIKEEPA VAPPUA TURVALLISESTI! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti