Kävijälaskuri

tiistai 19. huhtikuuta 2016

Salilla tännäänkin eikä tälläkään kertaa ite rautaa renkomassa

HubaHaba ja HabaHuma Viksulla Vaffalla Orankimammalla


Koska on kisaviikko ja kävin eilen urheiluhierojalla käsitelemässä koko kropan, en mennyt tännäänkään rautaa renkomaan ja kuntoilemaan kuntosalille, mutta kuntosalille mie menin kuitenkin. Olin salilla tännään valmentajana ja varmistajana. Varmistajana olin kahdelle henkilölle ja valmentavana varmistajana olin meiän pikkuaappenaiselle, jonka kanssa kotitreenien sijaan käytiin salilla katsastamassa kuinka homma siellä kodin turvan ja rauhan sijaan toimii. Hyvin muuten toi Tiim Aappenan nuorimmainen vettää salillakin ja tuntuu olevan tyylillään ja vaffuudellaan aika inspiroiva ihmisille. Vaffa ku mikä vaik on tollanen söpö pulukannaru ja prinsessa ;-) Ja se o oikee se! 8-) Ja on se hauskaa käydä salilla lapsenkin kanssa, etenkin kun tulosta penkatessa tulee muaallakin kuin kotioloissa. Ylypiä olen ma <3

Tiim Aappenan nuorin sankari juoksumatolla viilettämässä! ;)


On mukavaa, kun hän on niin vahva, asiallinen, älykäs, kuuntelee mitä sanotaan, ja osaa hommansa, niin hänet tosiaan voi ottaa julkiselle salille ja antaa hänen välillä toimia itsenäisestikin esim. juoksumaton, crosstrainerien, vastuskumien yms. kanssa. Penkkaamisessa ja taljojen kanssa tietenkin olen valvomassa, opastamassa, näyttämässä ja auttamassa. Mutta esim. käsipainoilla ja kahvakuulillakin hän osaa treenata ihan itsenäisesti ja osaa olla itseään telomatta, ja arvioida voimansa oikein ja tehdä liikkeet rauhallisesti ja turvallisesti. On muuten paljon enemmän sanottu kuin vaikka monesta aikuisesta salilla kävijästä.

Crosstrainer on iso, aappena pieni, mutta voemmoo on! ;)


Ja on hienoa, kun voi tarjota liikunnallisesti lahjakkaalle lapselle mahdollisuuden kuntoilla muillakin penkkipunnerruspenkeillä ja tangolla kuin mitä kotoa löytyy. Saleilla kuitenkin on myös enemmän tilaa kuin meidän kotiluolassa, ja tietenkin myös enemmän välineitä ja laitteita. Juoksumatosta paljon kävelevä ja juokseva nopeakoipinen pikkuaappena innostui oikein kunnolla. Ja on sillä todellakin nopiat koivet. Nopeammat kuin oolin luullut. Todella etevä siis nopeana kävelijänä ja juoksijanakin, ainakin mitä juoksumaton nopeusluvuista ja kävelemisen plus juoksemisen keveydestä pystyi päättelemään.
Myö tietennii pikkuaappenan kanssa käveltiin salille ja salilta. Ennen salia syötiin hyvin ja levättiin ja sama toistettiin salin jälkeen. Kyllä se salitreeni tosiaan kulukee ruuallakin kun sen oikein ajoittaa ja sisältö on treeniä tukeva ja vastaavasti treenin jäläkeen palautumista avittava. Lisäravinteella voi ryydittää hommaa ja helepottaa, mutta oikialla ruuoalla se ravinnon pohja kuitennii hoidetaan. Ainakin meiän Tiim Aappenan elämän vilosofialla.

Tiim Aappenan nuorin tiimiläinen, nettikirjoittajana... näemma peräti chatissa asti... kun selkänsä kääntää, niin pikkuapina(t) ne puolestani nettilässä kirjoittaa :-)


Hauska juttu muuten tapahtui, kun meikäläinen tuli tälle konneelle blogittamaan ja kävin välillä sitten vessassa, niin huomasin että aappenaisten toisella tietsikalla pikkuapina se harrasti urheilufoorumille kirjoittelua, ja peräti foorumin chattiin. No, menneehän se LUAn sometuksen ulkoistus noinkin, kun selekänsä kiääntää, niin pikkuapinat sitä hoitaa ;-) KAUNISTA KEVÄTTÄ KAIKILLE! T. Krisse Tuominen ja Tiim Aappena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti