Kävijälaskuri

lauantai 30. huhtikuuta 2016

Vappuaaton aattona salille ja vappuaattona kotioleskelua

Torstain ja muaanantain välisenä yönä en suaanunna muaailman eniten unta kuulaani, mutta uaamulla piti herätä aekaesin ja kaitsea pikkuaappinoita kohti sivistyksen ahjoja. Ei mikkeen paras olotila ja virkeystaso lähteä salille, mutta sinnepä kuitennii tiää aappenaemonen lötjysteli jumppailemaan ja Tiim Aappenan muitten säksättävien simpanssien, orankutankien ja korillojen kanssa hankkimmaan roimmoo voimmoo ja mielen virkistystä :-)

Salitoverini Jaru ja penkkaamisen zen ;-)

Enkä kadu ollenkaan ratkaisuani. Toverien näkeminen ja tutulla salilla puuhaaminen tuo kovasti hyvvee mieltä. Tai en muista tiiä, mutta itelleni ainakin tuo ja taas kerran se perjantaina iloa miulle tuotti. Vaikka raahautuisi zombina salille, salilla syntyy uudelleen ja uudelleensyntyneenä uusi ihminen vaeltaa salilta ulos. En silti ollut salilla käynnin jälkeen maailman tarmokkain, mutta tärkeimpänä muutoksena oli se, ettei pännittänyt ennee samalla tapaa.

Orangutankkimammalla velmu ilme önn, kun hällä lysti päällä önn! ;)


Tein rakkaaksi muodostuneella iloisten nuaamojen salilla vallan maltillisilla painoilla ala- ja ylätaljoja köysikahvalla, keppijumppaa yms. jumppaa, kuntopyöräilyä ja penkkasin RAWpenkkauksena pelkästä 20 kg tangosta pyramidia kiipien 80 kg:n huipulle. Lopuksikin kuntopyöräilyä. Leppoisaa, hauskaa, rentoutunutta ja kivaa. Mukavan lupsakkaa vaihtelua raudan runnomisten ja aktiivisten kisaamisten jäläkeen. Vajjaa tunti miulla män tuohon iloitteluun. Eipä sitä kauempaa tartte hikoilla, suaadakseen paremman mielen ja relan fiiliksen kroppaankin. Kuten tavallista, mie kävelin Salille ja salilta pois, jonka jälkeen miulla oli ruuoanhankintareissu ja hyötyliikuntaa plus kotio kävely. Aika jees fiilis tuli kokonaisuudessaan ja oli aamua paljon parempi olo lähteä viettämään vappuaattoa.

Kyl mie oon niin kaanis, kaanis olen ma ;-)


Miulle ominainen tapa viettää vappua on olla hanin seurassa, lepäillä, makoilla, nukkua, syyä, tehdä särvintä Vappupäiväksi, leppäillä lissee ja syyä lissee ja muutennii naatiskella elämästä selvistä päin. Tännään olen kahtellut ja jeesinyt kun hanini jumppaa, kuntoilee ja voimailee. Olin varmistamassa, kun hää teki uuden henkilökohtauksen ennätyksen armeijapenkkaustyyliin jalat ylläällä maksimivoimapenkkauksessa. Tullut tässä ohessa itekin hieman jumpattua hiljakseltaan Silarukov-vastuskumeilla ja ilman. Kun hani mavetti, niin malliksi tein 40 kg:lla jonkin verran toistoja ja oli kyl ihan kivaa tuokin, mutta en kyllä aio toviin varsinaisia mavetreenejä pitää. Hieman 12 kg käsipainoilla tein hämmerkiääntöökin ajankulukseni ja tuntui kyllä kivalta. Omapainoharjoitteitakin oon tehnyt päivän askareitten kuten imuroinnin ja tiskaamisen ohessa. Rentoa vappuaaton viettoa tämä. Tykkeen ihan aidosti.

Muotinäytöksen esivalmisteluitten kulisseissa Ravintola 931ssä Niagaran tiloissa muutaman vkon säteellä ;)


Huomenna sitten osalla Tiim Aappenan jäsenistöllä yhdessä hengailua, perunasalaatin syöpöstelyä ja kevyttä leikkimielistä jumppailua. Varmaankin katsellaan jottaen leffaloetakin ja höpistään niitä näitä. Kivvoo välillä nähdä immeisii ja apinoita kaikessa rauhassa. Ja mikäoös sen lupsakampi ajankohta kuin Vappupäivä 1.5.2016. Erittäin hyvvee vappuaattoa muuten kaikelle kansalle! T: Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti