Kävijälaskuri

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Yli kymmenen tuhatta blogikäyntiä ja muuten vuaan lupsakkoo mennoo ;-)

Aappenamamma se pohtii muaailman mennoo ;)


Se on kuulkaas nyt sillä viisii, että herttileijaa vieköön, miun vuaatimaton pikkuinen höpsismin täyteinen blogini on imenyt sisäänsä yli kymmennentuhatta mulgaisua! Se o palajo se kö uaatteloo, että mie en oo missi, ei ruudulla hääppösemmin näjy tissi, ikkee on sevverta palajo että se lähenöö enemmän nelejää kö kolomeekymmentä, killoi on joko vähän piäälle sata (jos ollaan bulkilla ja hillossa on täytettä ja kermoo piäällä) taikka vähän alle (jos ollaan voimanostajan perusruokavaliolla eli pizzalla, kääretortuilla ja munkeilla), nuaama on yhtä komia kö eilinen ruusu ja muutenniinkii lähtökohat on mitä on!

Orankimamma se siinä varmaan jottaen vilosofisia aivopähkinöitä pähkäileepi ;)


Mutta ee kelepoo valittaa kö männöö hyvin! Hienoohan se vuaan on, että tälläättisen puusta pujonneen olooseen oranginkouraisen viksun vaffan orankimamman edesottamukset lähiömutseilun, jumppailun, ihtensä kuntouttamisen, syömishäiriöoireista erroon piääsemisen, kuntoilun, treenaamisen ja kilpailun, urheilun, höpsismin, huumorin ja muun hassuttelun muaailmassa kelepoo noin hövelisti ja isolle sakille ;-) Varsinnii kö ee oo mikkeen organisaatio, blogiportaali tai muukaan mainostamasa edesottamuksiani. Ihan ovat ommoo kiinnostustaan blöggäilyihini löytäneet. Hienova onpi se. Kiitoksiva, tattista vuaan, niijausta ja kumarrusta iha kauhivasti kaikille lukijoilleni!

Voe tokkiinsa kö mie oonkin niin edustavan, vaffan, sexyn ja viksun näköinen ulkovuaatteissa ;)


Tiää viikko ollut siksi hassu viikko, että olen käynyt joka päivä salilla, mutten ole kertaakaan tehnyt sitä mitä normaalisti eli voimanostoa ja muuta rautareippailua. Muaanantaina kävin urheiluhierottavana ja maastolenkillä ja salilla kevyen jumpan ja venyttelyn lisäksi tsemppaamassa salikaveria. Eilen tiistaina mie kävin salilla valmentamassa ja varmistamassa Tiim Aappenan nuorinta lahjakkuutta ja tsemppaamassa plus varmistamassa erästä uutta salituttavuutta. Tännään uaamulla opetin Tiim Aappenan nuorimmaiselle lahjakkuudelle kyykkäystä. On sillä vuaan hyvä taso voimanoston kaikissa kolmessa lajissa. Ilo kahtella ja koutsata, kun aappena oppii nopiasti ja lähtötaso on valtavan hyvä johtuen siitä, että onpi suaanut koko ikänsä kiipeillä, harrastaa aikidoa ja muutenkin liikkua riemukkaasti. Voimaa ja notkeutta on ihailtavan paljon.

Korokemavetreenit ja jokin hämyinen valojuova ;)


Tännään onpi asioittenhoitopäivä (tullut esim. virtuaalipalaveroitua työn alla olevasta Essel Designin miusta tuottamasta urheiludokumenttielokuvasta), ruuoanhakureissu, ja salilla käyntiä tuaas edessä. Tällä kertaa olen tuaas alustavasti tsempperinä ja varmistajana, mutta tännään uaattelin hieman salilla jottaen tehäkin ihan vaihtelun vuoksi, ettei laiskuus iske. Aerobista siunaantuu tännäänkin palajon, kun kävelen ja hyötyliikuntaa siunaantuu siitä kosolti tännäänkin.

Mjahans, pähkäilee mamma aappena ;-)


Uaattelin keppijumpata, käyttää vastuskumeja ja ski pull -vermestä, kuntopyöräillä, ja tehdä tasapaino- ja omapainoharjoitteita, ja tehdä kenties kevyesti taljoja. Ei varsinaisesti mitään hirmuisen hurjaa raudanrenkomista siis ;-)

Oo, mie oon niin söpö kun miul on musta myssy ;-)


Huomenna lepopäivä ja luvassa lähinnä viikonloppureissulle vaatteitten ja varusteitten pakkaamista ja eväitten leipomista. Perjantaina käväisen kevyesti tekemässä teknistä treeniä salilla enenn kuin iltapäivällä suuntaan Turkuun, josta ampaisen vikkelään Piikkiöön iltavaa'alle. Iltavaa'an jälkeen sitten syöpöttelyä, venyttelyitä ja nukkumista. Ja lauantaina sitten edessä kolmen lajin kisaamista FPOn RAW Voimanoston SM-kilpailuissa Piikkiössä urheiluhallissa naisten avoimessa sarjassa superraskaana naisnostajana.

Sunnuntaina sitten kotio päin valumista, lepoa ja matkakamppeitten pyykkäämistä. Muaanantaina sitten ohjelmassa ensiviikolla hyötyliikuntaa, ruuoanhankintaa, kuntosalilla teknistä treenaamista keskiraskailla painoilla ja urheiluhierojalle menemistä. Että eipä tässä aeka piääse tylysäksi tulleen missään vaiheessa. KAUNISTA KUNNOLLISTA KEVÄTTÄ KAIKILLE TOIVOTTAEN! T. Krisse Tuominen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti