Kävijälaskuri

lauantai 2. huhtikuuta 2016

Lunki viikonloppu luvassa

Maanantaina tyydyin tekemään kyykyssä ja penassa pelkkää kevyttä palauttavaa tekniikkatreeniä, mutta tiistaista perjantaihin tuli joka päivä treenattua kuntosalilla. Jumppaamisen, liikkuvuusharjoitteitten yms. lisäksi tuli tietenkin kyykättyä, mavetettua ja penkattua salilla. Päätin siis jo etukäteen, että tännään ja sunnuntaina, olen lähinnä vuaan ollakseen. Toki kotona pitää pyykätä ja järjestellä yms., mutta kuntosalille en lähtis, vaikka aseella uhattais ;-)

Hassunhauskaa bullistelua, just for laughs ;-)
Tulipa sitten herättyä tännään tuaas aikaisin, siinä puoli viiden aikaan, mutta ihan kivastihan tunnit vierivät uaamusella oleskellessa, lueskellessa, makoillessa, pohtiessa, dataillessa ja tietsikalla rästiasioita hoitaessa. Onneksi torkahdin pariksi tunniksi uudelleen aamupäivällä, mutta iltaan asti mennään sitten näillä silmillä. Toisaalta, tää päivä on lähinnä lötköilyä, lepäilyä, oleskelua ja siivoomista, järjestelyä yms. varten. Hullu kun oon niin tekisi mieli kotikuntosaleilla, mutta pakko malttaa mieleni, ja hyödyntää ihan vain hyötyliikuntaa ja ihan vain tyytyä siihen. Jumppailua on tullut harjoitettua, ihan jo liikkuvuuden hyvänä pysymisen vuoksi.


BULLISTUS Lihagzezza! ;-)


Syöpöttelin päivälliseksi kotitekoista pizzaa, jossa mm. oliiviöljyä, grillimaustetta, tattaria ja soijarouhetta. Om nom nom ja nameti nam. Koska en ole puhelin kourassa syntyneitä, en räpsinyt pitsastani yhtäkään kuvaa. Pitsan kun voi hyvin syödä kuvaamatta sitä ;-)

Mie ja miun iso heijari! ;) My heijari is bigger than yours! :)


Seuraavaksi pohdin, että ottaisko kuitenkin vielä päikkärit vaiko katsoisiko yhden elokuvan vai katsoisiko kenties toisenkin. Voi vitsi kuinka tää miun elämä on niin rankkaa tänä viikonloppuna. Ihan kamalan kauhiaa huhkimista. Onneksi voi ensiviikolla sitten levätä SM-kisoissa Helsingissä penkaten... vai miten se nyt menikään? ;-) KAUNISTA KEVÄTTÄ KAIKILLE! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti