Kävijälaskuri

keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Aappenamamma salilla pirtsakkana peippona ;)

Tulipa sitten uaamulla herättyä mukavasti kolomen nelejän aekoon... No, eehän siinä mitteen, sillä johan siinä siunaantui sitä pluaatu-unta melekein viisi tuntia. Jei! :) Pirteänä tähänkin uaamuun siis heräsin ja pikkuuaappenan kanssa touhusin. Ruokin, mavetusta opastin ja koulumaailmaa kohti saattelin. Sitten sometin, kuntosalille hyvveen seuraan mänin, palaveerasin, ruokaa hommasin, tuttui näin, hyötyliikuntaa harjoitin kosolti, kävelin ja sitten lepäilin.

Tiim Aappenan Jaru se virnuaa ku o hyvä viilis ;)

Kuntosalilla muita tsemppasin ja jumppasin ite vaihteeksi. Tuohan siis oli tällä vkolla kolmas kerta kuntosalilla (plus kotisalilla koutsailu) ja eka kerta täl vkolla kun tein muutakin kuin hyvin kevyttä jumppaa ja venyttelyä. Kuntopyöräilin nyt ihan jees vastuksella, tein vastuskumeilla harjoituksia, keppijumppaa, kevyttä taljatouhuilua, omapainoharjoitteita, tasapainoharjoitteita, ja olin varmistajna, salihuoltajana ja koutsina Jarulle Jarun penkatessa.


Tiim Aappenan piääkoutsi ja urheilu"sankari" ;-)

Tuli taas tietenkin käveltyä salille ja salilta. Hyötyliikuntaa tuli kivat määrät tänään ja siitä mie tykkeen kivasti. Ja mukavaa, kun jalat kestää taas enemmänkin kävelyä ja kyykkäämistäkin. Eihän ne kivuttomat ole, mutta on se luksusta siihen kun isovarvas oli murtunut ja toisen jalan nilkka muljahtanut ;-) Tänä vuonna voisi ihan huvikseen heinäkuussa käydä puolimaratonin pyörähtämässä ja jos vaikka sitä ennen pitkästä aikaa omaksi huvikseni jolkottelisin Cooperin testin. Siinä tullut miulla aena hyvvii tuloksia. Tokkopa ihan surkiat nytkään tulloo, vaikka ei koipien luut vielä muuailman parraassa kunnossa olekaan :-) Mutta kyllä niillä silti mielellään jolkotteleepi. Aappena tykkee kö voep kävellä, hölkätä ja halutessaan juosta jolkotellakin ;)

Tuota noin siis ikkeen niinkö, täs kuntopyöräilles voisin vaik ottaa samal tälläsen näpsyn... joo-o, uunolta näytettään vieläkin... hyvä, jatketahan harjootuksia :-)


Päivätorkut, oih, mitä luksusta. Sellaiset siis otin kuhan kaupungilta kotia tulin pitkän päivän jälkeen. Onpi jaksanut taas touhuta illalla. Ja pianhan tässä piääsee tuaas lepäämään ;-) Meinoon nukkumaan yöunet tutiluijjaten. Uaamulla sitten tuaas kävelyä, palaveeraamista, asioitten hoitoa, hyötyliikuntaa, yms. muuta mukavaa, lepoa, kisareissuun eväitten tekoa ja laukkujen pakkaamista. Lauantaina sitten "valitettavasti" "joutuu" muutakin tekemmään kö vuaan leppäämään. On se vuaan "kauhiaa" ;-) Ehkä kauhiaa kahtua, mutta kivvoo tehä ;-)Muskleforum (jonka Enver antoi aappenalle tuaas makoisaa bännibannaania, hih!) muuten mainostaa (kts. juttu tästä) FPOn RAW Voimanoston SM-kilpailuja! ;--) Ja peräti meikäläisen WPC Raw Bench Press SM-kullalla naisten avvoimessa sarjassa, ja sillä että sen tittelin omaavana olen noissakin kisoissa. Ironista sinänsä etenkin nyt kun miulle napsautettiin hassunhauskat randomit foorumibännit, että just miut mainitaan kisaajana tuossa foorumijutussa. Mutta miun elämä nyt on muutenkin ihanan ironista. En mie ole sarkastinen, elämäntapahtuvani vuaan välillä ovat  hieman sellaattisia. Ja onhan se hauska saada foorumijulkisuutta(kin). JEI! ;-)


Mutta tältäkin pohjalta on hauskaa ponnistaa tulevaan päivään, joka jo odottaa nurkan takana. Näillä paukuilla myös ilonvirne huulilla paukautetaan menemään RAWvoimanoston SM:ssä niin että tanner tärisee ja yleisöllä on muutakn kahteltavvaa kö miun runsaat muodot ;-) KAUNISTA KEVÄTTÄ TEILLEKIN! T. Krisse "Viksu Vaffa Orankimamma" Tuominen ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti