Kävijälaskuri

tiistai 19. huhtikuuta 2016

Viksu Vaffa Orankimamma se sanailee FPO RAW Voimanosto SM-kilpailuviikolla sanan jos toisenkin

Maanantaitunnelmiani


Vähintään yhtä pirtsakkana tulen olemmaan tuaas tämänkin viikon kisalauantaina ;-)


Muaanantaiuaamuna sannailin FB-profiiliini seuraavasti ja haluan jakkaa sen kaikille blogin lukijoilleni alkuperäisessä muodossaan ilman muokkausta: "Se on taas yksi uljas viikko edessä. Yksi uusi upea mahdollisuus viettää ihana viikko. Tännään urheiluhierojalle, urheilupsykologin kanssa maastokävelylle ja huoltajan kanssa palaveeraamista tämän vkonlopun urheilusessiosta FPOn RAW Voimanoston SM-kilpailuissa. Menen myöskin tännään kaiken hyötyliikunnan, ruuoanhankinnan ja toverien näkemisen ja heidän kanssaan nauramisen lisäksi reippailuseuraksi jumppaamaan kuntosalille iltapäivällä alkuiltaan asti. Tämän lisäksi varmaankin somettelen urheilufoorumeilla. Aika urheilullista, liikunnallista ja reippailevaa onpi elämäni mun tänäänkin ja tällä viikolla. Elän unelmaani ja nautin siitä. JEI! <3 " Ja ei ole fiilikset muuttuneet tuosta vieläkään. Nokka vuotaa ja tukkoinen olo ja parempikin kunto kisaviikolla siis voisi olla, mutta en murehdi sitä vuaan iloitsen siitä, että sataa, joten katupöly ja siitepöly ei pöllyä ainakaan tällä hetkellä eikä elimistöäni suaapi aivastamaan tahi rasittumaan. Hienoa onpi se, sanailisi Markus Kajokin. Hieno sanaseppo onpi hän ja itolini humoristina.


Mie oon NIIN style ja oikkee femme fatale ;-) :-9 8-)Urheiluhieronnassa Tapani Kudjoilla kävin tosiaanni muaanantaina, ja helepotti olloon se. Toki olin jo ite suaanunna kotikonstein jeesittyä oloani, mutta ammattilaisen kosketus jumeissa on aina ammattilaisen kosketus jumeja poistamassa. Loppujenlopuksi olin suaanut tuaas jumpalla selekääni parempaan liikkuvuuteen viimeviikon kipuilun jälkeen, joten suurimmat hommat hierojalla oli jalkojeni kanssa, joita otettiin maltillisesti, koska tällä viikolla kuitenkin olisi hyvä olla lauantaina peto kyykätessä. Ensiviikolla mie käyn sitten uudelleen hoitamassa mitä hoidettavana FPOn tämän vkon lauantain RAW Voimanoston SM-kilpailujen jälkeen hoidettavana "mahdollisesti" on. Koska noihin kisoihin en uaatellut mennä lähtökohtaisesti joka lajissa pelaamaan varman päälle, paitsi tietenkin jos päivän kunto sen ehdottomasti vaatii, sillä en vieläkään aio vammauttaa itteeni vain sen takia että "kovin nostaja on raakanostaja" -meiningillä ois ihan pakko mennä, rutisi luut tai ei ;) 


Mie olen NIIN POP, mie olen NIIN HOP ;-)


Miusta on mukava treenata kovaa ja kisatakin aktiivisesti ja kummassakin kun hommat sujuu ja on kaikkensa antanut olo ja hiki valuu, niin hymy vääntyy naamalle väkisinkin, mutta ittensä telominen, paikkojensa runnominen yms. ei miulla kuuluu ollenkaan siihen mikä tekee kovasta treenistä kovan. Jos haluaa "tehdä niin kovan treenin että oksentaa", niin sen kus vetää vaik protskupirtelöt vattaan hölskyyn just ennen treenii, tekee nopeella tahdilla, huhtoo kuin hullu, ei lepää ollenkaan, ei juo vettä tai juo sitä liian vähän ja unohtaa hengittääkin, niin johan laatta lentää. Jos haluaa "reenata niin kovaa että luut rutisee", niin ei muuta kuin pistää tankoon vaikka 120 kg kun kyvyt ja voimat riittää hädin tuskin 50 kgeen, niin johan rutisee. Ei se sen enempää vaadi, enkä näin ollen saavutuksena noita pitäisi, sillä lahjatonkin kykenee noihin "kovaa treenaamisiin". Mie taasen tykkään lämmitellä, jumpata, jne. ennen treeniä ja treenin aikana pitää lepoa ja lyhyitä venytyksiä, tehä lämmittelysarjaa, työsarjaa, "jäähdyttelysarjaa", loppujumppaa, kävellä salille ja salilta, ja kyetä kovan treenipäivän jälkeen menemään myös halutessani tai tarvittaessa treenaamaan kovaa seuraavanakin päivänä.

Glamuuristi kuljetaan tälläkin kisareissulla oikkee omal Rols Roissilla <3


Miulle kovaa treenaamiseen kuuluu treenaaminen tosissaan mutta siitä iloiten ja riemuiten, itseään kehittäen, asioita analysoiden ja parantaen, aktiivinen treenaaminen ja aktiivinen kisaaminen. Ja hyvin syöminen, hyvin juominen (juunou, vesi, ja silleensä), lepääminen, riemuitseminen, lihashuolto, ittestään ja muista huolehtiminen. Ja salilla ja salin ulkopuolella muitten auttaminen. Ja mie haluan kyetä tuolla tapaa treenaamaan kovaa loppuelämäni. Siksikään en halluu vammauttaa itteeni, sillä itteni vammauttaminen tän enempää, ei tekis mua yhtään "kovempaa tyyppiä", vaan paremminkin tekisi miusta narrina tyhmällä tapaa itestäni surullisen varoittavan esimerkin pellen. Ja en halluu olla surullinen klouni, vuaan iloinen ja iloitseva kunnossa oleva ja kunnossa pysyvä iloinen elämästään nauttiva ja iloa ympärilleen levittävä orankimamma, klouni ja hassunhauska iloinen pelle.


Vegaaniset ja gluteenittomat plätyt ne voimanostajan tiellä pittee tälläkin reissulla ;-)

Urheiluhieronnassa käytyäni muaanantaiuaamulla, läksin asioita hoitamaan ja niitä myös hoidetuksi sain, jonka jälkeen ohjelmassani oli tunnin verram urheilupsykologin kanssa metsäkävelyä pitkin mäkiä ylös ja alan ja toki keskustelua kävelyn ohessa, ja senkin kun olin mallikkaasti suorittanut, mänin kotiin pyörähtämään puhdasta paitaa vaihtamaan ja hieman ravintoa tankkaamaan. Tankkauksen ja vuaatteen vaihdon jäläkeen läksin kaupunnille kävellen lisää asioita hoitamaan, ruokaa hankkimaan, tovereita näkemään, heidän kanssaan riemuitsemaan, hyötyliikuntaa toteuttamaan ja kuntosalille menemään.

Pizzaaa.... om nom nom... pizzaaa... <3


Kuntosalilla olin tsemppaamassa erästä viksua ja vilmaattista Tiim Aappenalaista nimeltänsä Petri ja hieman jumppasin itsekin. Lähinnä rauhallisesti oleskelin, toveria viihdytin ja parempiin suorituksiin kiihdytin, jumppailin ja venyttelin rauhallisesti, söin eväitä, kävelin juoksumatolla, kuntopyöräilin ja hieman kemppijumppailin. Urheilullisin suoritus oli vastuskumien käyttäminen, kilon painoilla äärikevyt jumppaaminen ja kevyillä painoilla kotvan aikaa ristitaljassa tekeminen. Oli kyllä virkistävän hauskaa ihan vain enimmäkseen olla, seuraneiteillä, tsemppailla ja fiilistellä rujon raudanrenkomisen sijaan. Hauskaa oli se!

Tiim Aappenan atlettinen ja kotleettinen Petri Peppendeeros reenamassa ihan hirmuusen kovvoo ;-)


Tällä viikolla en voimanostoa tee kuin vasta lauantaina kisapaikalla. Menee arkiviikko ihan levätessä, hyötyliikuntaa suorittaessa ja jumpatessa. Ihanan erilainen ja rakastettavan levollinen viikko, kunnes lauantaina ryitään moottorit käyntiin oikein pärähtäen ja tärähtäen ja revitään tästä lammaslauhkeasta orankimammasta pedot ja demonit irti, jotka liikuttavat vimmalla rautaa, kun rautaa liikutettavana on. Kohti rajojen ylittämistä ja pitemmälle! ;-) Mutta ensin leikkiä, lauhkeutta ja lepoa onpi luvassa arkiviikon verran.

Tiim Aappenan hedkoutsi ja sankarurheilija kovan reenin rutistuksen puristuksessa :-)


Tiistaifiilistelyitä


Kahtotaan tullooko lauantain kisoista tiplomia tai kukkapuskaa ;)


Tässäpä yritän saada aikaiseksi blogattua ja sekin etenee aika laiskanpulskeasti. No, eipä sitä aina tarvihe olla tekemässä kaikenlaista koko ajan. Lepo ja leppoisuus on kuitenkin olennaista voimantuoton ja lihasmassan hankkimisen plus säilyttämisen kannalta. Ja vaikka en rautaa ite rengo tänäänkään, niin miul on tännäänkin kuntosalitreffit, vaik näin kisaviikkona oikeen mitteen salilla voi tehdä. Venyttelyit ja kevyt jumppaa tietennii, mut ei parane kauheemmin painoihin koskee. Mutta oon varmistajana erräälle immeiselle, hänen pyytämänään, hänen penkkitreeneissään ja tulleehan siinä vähän jumppaa itellekin. Ja samalla salireissulla lisäksi valmennan ja varmistan tännään myös Tiim Aappenan nuorinta jäsentä. Käydään kotiluolasalimme sijaan treenaamassa ihan julkisella salilla ja katsotaan kuinka vaikuttaa suoritukseen. Salille menoa ennen teen tekstintuotantoa, syön ja leppään. Mukavata elämätä se onpi tämä. Living my dream true!!!  HYVVEE JA KUNNOLLISTA TREENIÄ TEILLE JA IHUNAA LEPOA! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti