Kävijälaskuri

torstai 28. huhtikuuta 2016

Tiim Aappenan Voimaprinsessaa kyykyttämässä ;)

Tännään en treenannut itse, vaan lepäilin. Tännään kylläkin liikuin liikunnan maailmassa, sillä koutsasin tännään iki-ihanaa Tiim Aappenan nuorinta jäsentä, meidän voimaprinsessaa ja luontaista tähtikarisman omaavaa voimailijaa ;-) On ihan aidosti mukavata koutsia immeistä, joka on kovin innostunut ja halukas oppimaan ja harjoittelemaan aktiivisesti. Lisäksi toki hienoa että lahjoja löytyy, mutta eniten arvostan sitkeyttä ja halua oppia. Lahjoilla kun ei palajon mitteen tee, jos niillä ja niille ei mitteen tee, eikä niitä ole valmis hiomaan raakatimantista hienoimpaan muotoonsa.

Mie oon niin pop, mie oon niin hop, mie oon niin rok, mie oon niin aappena ;)

Tännään ei käyty kolmea voimanoston lajia läpi, vaan keskityttiin kyykkäämisen harjoitteluun. Aloitettiin boksikyykyllä ja siirryttiin siitä etiäpäin ilman boksia, ihan tavalliseen kyykkyyn. Tietenkin pidettiin taukoja ja keskusteltiin yhdessä siitä miten homma etenee ja mitä seuraavaksi kiinnostaisi tehdä. Kumpikaan meistä ei energiaa räiskynyt, mutta tunnelma oli silti suht. koht. rento ja nauruakin meistä piääs ilmoille. Ei kai sitä nyt viitti tuppisuuna möllöttää, kun voi kerran kivvookin pittee ;)


Onko toi pusihuuliankka? Ei, se on orankimamma ;-)

Voimaprinsessan tuli tänään käytettyä ensikertaa uusia pinkkejä sukkiaan. Onhan ne enemmän maveen tarkoitetut, mutta en mie ainakaan ite niistä kyykkämiseen mitään haittaakaan ole löytänyt. Ite ainakin olen huomannut, että homma sujuu voimanostosukkien kanssa paremmin kuin ilman, eikä se pikkutouhuilijan kyykkäämistä haitannut, hidastanut tai heikentänyt. Ja kivasti sukat sopivat koipiin ja kommeelta näytti. Soppii hyvin tähtemme muutenkin komiaan luukkiin ;)

Punapäällä päällä punaista ja päässä ihan luontaisesti punaista ;)

Treenien loppupuolella kokeiltiin että miltä MyProteinin polvisiteet tuntuvat voimailuprinsessasta. Jännältä ja oudolta tietenkin. Se taisi olla omakin ensikosketukseni aiheeseen, kun olen ensikertaa polvisiteet koipeeni laittanut. Ottanee tuntumaa polvisiteisiin myöhemminkin, vaikka treenaamisen pohja täysin raakanostossa onkin siten, että nostoja tehdään kropalla eikä esim. siteillä tai muilla varusteilla.

Hippi se seikkailee puistossa

Tännään ei sitten kyykän lisäksi muuta tehtykään. Parempi selkeä ja tiivis treeni kuin "ihan pakko tehdä sata asiaa samas treenis"-tyyppinen bingorivinkeräystreeni. Jää lihaksille ja mielelle paremmin oppi ja treeni mieleen. Johan tuossa salilla tiistaina käytiin tekemässä kolmea lajia, niin tuollainen vain 28,5 kg asti mennyt yhteen lajiin keskittynyt treeni sopi hyvin tällaiseen torstaiseen apinaluolan kotitreeniin. Todettakoon tässä siis, että voimaprinsessamme maksimi ei ole tuo em. luku, vaan enemmän. Seuraavat treenit ensiviikolla. Tästä on hyvä jatkaa! Oikein hyvvee torstain jatkoa ja riemuisia treenejä loppuviikkoon! T. Krisse Tuominen ja Voimaprinsessa ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti