Kävijälaskuri

keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Mondaagin manaattijumppasetPikkasen oli maanantaina mötkölötkömanaattifiilis, väsytti ja uuvutti ja kipujakin oli, mutta valuttiinpa porukalla kuitenkin salille. Vaikka väsytti eikä jaksanu ja oli fiilis että roppa haluis vaa kivasti manaattina möllöttää makkaamassa, niin tehtiin silti treenit ja hauskaakin oli.

Sijoitus sijalta 38,tjsp, vaihtui "hieman" viimeviikosta tälle viikolle tullessa... 

Ei vakaval naamal puurtamine  oo oikeen meiän juttu. Ei me salille mennä pelleileen ja sekoileenkaan, mutta ei sinne murjottaankaan mennä. Kyä jumpalkäynti o tarkotus olla hauskaa eikä katkeran kalkin kaksin käsin kurkkuunsa kittaamista.

Virne naamalla kaiken aikaa rok ja rock 
Jäi hienosti ohjelmani kotio vaikka kaiken muun muistin. En ressannut koska itepä oon sen kirjoittanut ja hyvin voin sen uudelleenkirjoittaakin. Tarkoituksellakin olen jättänyt ohjelmaan elämän varaa, jotta keskittyisin treeniin enkä siitä ressaamiseen.  Ressi kun ylleensä vie ne vähäisekkin geinssit...

Waffanostajan bullistus

Boxkyykkyy rawna 20 kg tangolla 5*5, 3*30, 2*40, 2*50, 2*60, 2*70, 2*80, 2*90, 2*110, 2*135, 2*145 ja 2*155 kg, Metal Ipf approved Squatter 1 plyllä sitä tukevina briefseinä käyttäen kyykkäystä 3*2 boxille 165 kglla, 3*2 165 kg pienemmälle boxille ja 3*2 165 kglla ilman boxia kisasyvyyteen.

Valot pallaa lyhyissä vuaan pallooko piääsä? Tieepä häntä. 


Seuraavaksi tein 8-16 kg kahvakuulilla liikettä missä ensin menin sumokyykkyyn ja tulin sieltä vauhdilla mavena ylös. Osan toistoista tein yksi kuula kädessä, osain tein yksi kuula per käsi. Tämä jälkimmäinen etenkin oli oikein mukavan miellyttävä kropanhallintameininkinen hommelijutska. Tein kahdeksan sarjoja räjähtävällä ylöstulolla.

Suomen blogiskenen huonoin kuvaaja palkinto menis mulle jos niitä jaettas

Seuraavaksi tein Silarukovin pelkällä violetilla vastuskumilla vastuskumimaastavetoa, jonka jälkeen tein käsipainot kädessä kyykky-mave-komboo.Lopuksi farmarikävelyä, lissee vastuskumimavetusta, kuntokauppa.filtä saadulla jumppavastuskumilla punnerrus- ja ojentajaliikkeitten tekoa. Koutsimista pitkin treeniä tein myös ja tanssahtelin rautalankamusiikin tahtii. Tein mie apinaroikkoja, ranskalaista punnerrustakin, ja jottai muuta mutten mie muista tähän hättään kö mie treenoon treenejä, enkä nyhrä niitä kirjaten kaiken aikaa, kun ei kerran oo pakko.Ai nii juu, muunmuassa toiminnallisia harjoitteita kuten boxin pyörittelyä. Kyseinen sali mis treenattaa, on pehmustettu lattiasta, niin ei tullut kopinaa hommasta, ja kivaakin oli. Soutulaitteella höntsäsin myös. Kuten vatsalihasliikkeitä roikkuen. Johan tuossa on koko vartalon jumppaset sitten ollutkin. Nam. Hyvvee treenua teillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti