Kävijälaskuri

tiistai 2. tammikuuta 2018

Hyvää uutta vuotta 2018Toimii se Metal Viking Squatter V-type myös deadliftissa ainakin nopeusvoimatreenissä... 


Erittäin hyvvee ja hövelivä uutta vuotta kaekelle kansalle! Se o vanhat kujjeet uuessa kuaavussa, uuet jumppaohjelmat, uuet kyykky- ja maveasut käytössä, uusi viikkorytmi treenaamiseen, monella salilla uusittu kalustoa, ja onhan tässä kaikenlaista muutakin uutta.... jee jee ja roukkenroul!!! 
Tuli käytyä kävelemässä rannalla yms. Uutta vuotta vastsanottamassa. Tallensin (viteo yllä) pienen pätkän ulkoilusta, kun raketteja näkyi kivasti taustalla. Muutoin tuli oltua kotoluolaa järjestelemäsä, eri jumppahuoneitani uudelleenorganisoimasa, ja vaikkapa nikkaroimassa rannejumppakepakkoa omaksi ja muitten iloksi. Alla siitä viteo. 


Onhan tuo kenollaan ja nuin, mutta viteon riemukkuus ja rela musa se ratkaisee. Eiköhän tuosta iloa kukin saa haluamallaan tavalla. Hyviä rannejumppia blogin lukijoillekin!

Kahtokee kö aappena häkissä kyykkee, boxille tekee hän välillä sen... 

Joululahjapakettina miulle juuri ennen jouluaattoa ennätti kaksi Metalin kyykkyasua ja kaksi saman lafkan penkkipaitaa. On tässä ollut puhdetta niitten käyttöönottamisessa ja niitten sisäänajamisessa. Alkumetreillä ollaan vasta, mutta hauskaa ollut jo nyt. 

Naarmua, hiertymää, mustelmaa, ruhjetta, haavaa, venähdyksiä ja revähdyksiä, niitä tässä on kuukauen sätteellä piisannut vaikka muille jakkoo... hymy ja huumor pittee pintansa silti... 


Ku sisseenajjoo ihteensä uuteen kyykkypukumakkarankuoreen ja penkkipaitamakkaran- ja -nakinkuoriin niin kroppaan tulloo nuaarmuja, mustelmia, haavoja... vuaatiihan tiää tiettyä mielenpluaatua jaksoo tälläättistä, mutta oma valinta. Hauskoohan tiää on. Nih.


Kyykkytreenu ja roppa näyttää nätiltä 
Mutta kaksi asiaa on, joita en elostani pois vaihtais. Varustevoimanosto ja hanin kanssa kupsuttelu. Ja tältä pohjalta elossain astutaan etiäpäin jatkossakin. Rok rok! T. Krisse Tuominen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti