Kävijälaskuri

lauantai 6. tammikuuta 2018

Treeniblogautus

Tervehdys arvon lukija. Tällä kertaa kuntoilublogissani julkaisen jälleen treenipäiväkirjaani. Erittäin epäoriginellia, mutta perusasioissa on hyvä pysyä, niin paketti pysyy kasassa. Tämä pätee niin treenuihin kuin aina niin ihanaan kuntoilubloggaamiseenkin. Keep it simple, aappena, keep it simple.Pe 05.01.2018

Eilen ja tännään liikuntani on koostunut niinkin arkipäiväisistä toiminnoista kuin kävelystä, tavaroitten roudaamisesta, vasaroinnista, ruuvaamisesta, ja muusta sen sellaisesta hyötyliikunnasta. Lisäksi olen suorittanut meditointia, joogaa, venyttelyitä ja lihashuoltoa. Huomenna menen Every Bodyyn illalla tekemään penkkipunnerrustreeniä, sen varustenoston sijaan rawna toteuttaen. 
Jaksoin päivittää blogianikin tänään. Aiheena vaaka ja sen tämänhetkinen hlökohtainen tarve. Tai paremminkin tarpeettomuus. Aika rujoa ilmaisua jälleen kerran, mutta se nyt yksinkertaisesti on minun tyylini. Sanon asiat suoraan, poikki ja pinoon. 


Tämä tässä on video nopeustreenin 3 * 20 * 67,5 kg työsarjan viimeisestä nostosta 

La 06.01.2018 tulee olemaan luvassa raskas penkkipäivä. Ensin lämmöt aerobisella, nopeita venytyksiä, lajilämmöksi penkkipunnerrusta pelkällä tangolla plus hitaahko nousu treenipainoihin, jonka jälkeen varsinainen raskaanpäivän työsarja. Päälle apuliikkeitä, venyttelyt ja suihkuun. Kivaa siitä tulee, sanokaa minun sanoneen. Olen saanut paljon palautetta blogistani, joten tulevina viikkoina tulette näkemään toiveittenne mukaisia blo- ja vlo- -gautuksia. Elkee ihan henkeenne pidätelkö, mutta uskon että muutamakin palautteen antaja saattaa yllättyä iloisesti. Hyviä unia ja treenejä teillekin! T. Krisse. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti