Nopeuspena viuhaa viu vau vou

On se ihanata kö tul hiki reenatessa... namiti nam nam! 

Se on peruskuntokausi ja tänään sitä sitten  niissä merkeissä seikkailtiin nopeuspenailun maailmasa. Ihan kivvoo puuhoo kö porukala puuhataan. TiimAappenan Kartsa teki penkkiä myös omalla peruskaudellaan. Jouna teki mitä teki, as usual, kyykkyä, mavea ja apuliikkeitä. Porukal kuitennii touhuttiin... ja kivaa oli rokin, punkin ja popin raikuessa salissa, ja naurun kiiriessä pitkin salia.

Nauru ja hymy ol herekässä tännäänkin reenustellesa... 

Lämmöksi otin 3*3 *20 kg, 3*30 kg, 3*40, 3*50 ja 3*55 kg. Työsarjana nopeustreenua tein 57,5 kgllä. Rawna tietennii. Toistot: 3*20, 1*19 ja 1*1 het perrään, ja 1*10+1*7+1*2+1*1.

Every Bodylla nopeuspenkkaamassa 57,5 kglla
Eli eka kakskymppinen men hyvin, tokaan kakskybäseen otin liian kapeen otteen ku hömelöpää oon ja kolmannes onnistuin kolautteleen rautoihin yms, mutta tein kuitenkin yhteensä 3*20 ja vaatiha toi kanttii ja kuntoo ku pitkii sarjoi tehny hetkeen ja rawhermotus hakee viel uomiaan ku keskityin viimevuoden lähinnä varustenostoon. Mut kyä se tästä taas yskähtäin liikkeelle lähtee.

Raudat liikkuu ku niitä liikutetaa 


Penkkauksen jäläkeen apuliikkeitä ja muuta sen sellaista. Vinotankolla ransk. punn. 3*10, käsipainopunnerrus 5 kg hantteleilla 3*8, 3*12 ojentajat taljassa köysikahvalla 15 kglla, 3*15 ylätaljaveto eteen rinnalle 20 kglla, alataljasoutu superina 3*12 35 kglla, 3*10 viparit 5 kglla, 3*8 haukkarit 6 kg käspainoilla, palauttavaa vastuskumipenkkausta 20 kg tangolla plus violetit Silarukovit, ja 3*20 vahtarutistusta vattalaudalla.

Bullistusbällistys

Lisäksi treenuni ohella koutsin muitten penkki-, kyykky- ja mavetreeniä. Meil jokaisel oli vähän omanlaisensa treenit mutta jokainen teki hyvin hommansa ja kivvoo oli. Odotan jo lauantain maksimitreenipäivvee. Hyviä treenejä kaikille! T. Krisse Tuominen. 



Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas