Kävijälaskuri

perjantai 12. tammikuuta 2018

Torstaagin ja freedaagin touhusia

Tällä viikolla tuli nukuttua jopa 5 h tällee keskiviikon ja torstain väliselle yölle, ja miulle se on paljon. Viimeviikolla oli n. 2h, sitä edellisenä 0 h eli hommat ovat kovassa nousussa tältäkin osin... Jesh! 


Tosrstaina oon koittanut sumeilla aivoilla tehdä tekstintuotantoa... palaveripäivien kikkailu etiäpäin sentään suju paremmin, mutta on tää taas tällaista kö aivot makaa ja lepää, ja mie koitan rimpuilla... näillä mennään taas.
Torstaiyönä sain peräti  viisi tuntia nukuttua. Kyllä sen voimin jaksoin tulevia miittejä ja palavereja aikataulupähkäillä, etsiä tietoa ja kirjoittaa artikkeleita. Tuli pähkäiltyä myös jumppaohjeita päivän mittaan, videoitua ja valokuvattuakin.Mulla on siis esim. Add:n ja fibromyalgian rinnakkaisjuttuna krooninen unionkelma ja uupumusoireyhtymä. Eli ihan normia mulle eikä mitteen ihmeellistä tai mitteen erillistä aiheuttajaa... tää ny o vaa elämätä, en valita, kuhan totean vain.Päivän liikuntasaldona oli ajoittainen taukojumppa, käveleminen mukavan kirpakassa ilmassa, ajoittainen joogaliikkeitten tekeminen, ruuvaaminen, venyttely, ja kuuttimanaattitanssini tanssiminen. Ei mitään maata mullistavaa liikuntarupeamaa, mutta torstai olikin liikuntamielessä lepopäivä. 
On oikeasti mukavaa, kun oli aikaa levätä eikä ollut kiire. Ehti nukkua päikkäriäkin ja järjestellä kämppää lissee. Kupsutella hanin kanssa aappenain luolan kupsuttelupesäsessä. Ja jaksoin hieman edistä teeseitse -projektiani missä väsäilen itelleni ja muille aappenoille kuntoiluvälineitä ja tarvikkeita kuten perinteisiä että spesiaalempiakin lankkupenkkauksen apuvälineitä. Kappas vuaan ja Taivaan kiitos.... kroppa otti takas univelat, nukahin joskus ööö kahen kolmen aikaan aamuyöstä ja heräsin puoli viisi illalla... ny o aamiaiset nokassa ja maarussa iltaviien aikoihin, luntsibrunssista tuli si luntsibruntipäivällisillallinen. Nam.


 Eka fiilis miul muuten ol herätes, etten si ehtinykää perjantaina treeneihin Nokialle... lols, ehkäpä tuosta ei niin onkelmaa tarvihe tehdä. Miehän vuaan teen si sen raskaan penan tiimini kans la yhteistreenusa...Eilen muuten jaksoin värjätä hiukset, siistiä hieman roppastain lämmittävvee talviturkkia, että johan vallan hurjaksi heittäydyin torstaipuuhastelussain.. Tännään perjantaina iltapuolkuuen jälkeen oon järjestellyt tulevien viikkojen aikatauluja, kupsutellut hanimanaattiseni kanssa, järjestellyt aappenaluolastamme, imuroinut, edistänyt erinäisiä teeseite -projektejani, tällä kertaa mm. Ratkonut tikkejä kankaista, leikannut kankaita, nyhtänyt ja leikannut vaahtomuovipatjaa uuteen uskoon, yms... tämä aivan normaalia meijän firmassa, kuten entinen pizzeriayrittäjä sanoi kun virheellisen annoksen pöytään toi. Yllättävän hyvin muuten siivoaminen ja teeseiterojektien värkkäily, ja varsinkin niitten limittäinen kombo, käy liikunnasta. Ja hyötyliikunnasta tykkee manaatti tiää. Suaap tehtyä jottain hyöyllistä ja roppakin suaap samalla jumppoo. Lisäksi se on imaista hommoo. Nam!


Pitkästä aikaa muuten, on tullut kuunneltua musiikkia kotoluolassa, Skeletoria ja Devil Dollia. Noit tännä. Etellispäevinä mie oon kuunnellunna mm. HEKO JA HURJAT POJAT, Psychopunch, Rytmirotat, ja K. JUVA & Haavekuva -yhtyeitten tuotantoa. Onpi siis miulla ollut aappenaluolasa ihan oma eri kiva manaattidiscossa. On kelvannu sheikkaa pebaa ja vetkuttaa lantiota ku musa on hyvvee ja rytmikästä.... Riemuisia kotidiscoilui, jumppii, lepopäivii ja mitä lie teille ihanille kuuteille ja marsuille!!! T. Krisse Tuominen.... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti