Kävijälaskuri

maanantai 8. tammikuuta 2018

Lauantain penkkaukset sunnuntain ratoksi

Treenipalkkari a la aappena 

Niinhän siinä sitten kävi, että kunto-ohjelmassani lauantaipäiväksi Every Bodylle suunniteltu penkkitreeni siirtyi sunnuntai-illalle Steel Bodylle. Lepo, treeni, ruoka. Maalaisjärki. Nuilla männään ja mäntiin nytkin.


Peksulle terkkui että kulukee se pena ilman vyötä ja rannesiteitäkin, ihan rawna


Kuuen jälkeen mentiin Tiim Aappenan Jounan kans treenimään ja tulihan siinå Jounan koutsimisen ohella tehtyä ommoo treeniä ja lisäksi autettua muita heidän penkkitreeneissään.Penkissä tein lämmöksi eka kolme kolmosta pelkällä tangolla, sitten tein kolmosia 30 kg, 40 kg, 50 kg, ja 60 kglla, jonka jälkeen siirryin tekemään työsarjaani 5*5*70kg. Ohella varmistin ja treenautin muita ja latasin kiekkoja tankoon. Yllä video yhdestä lämpösarjoista ja alla yksi työsarjoista.


Penkkauksen työsarjojen jälkeen tein apuliikkeinä ranskalaista penkkipunnerrusta otsalta 4*8*20kg, jonka jälkeen tein 5 kg käsipainoilla pystypunnerrusta 4*8 istualtaan. 

Hymy herkäsä kö reenuaminen o kivvoo 

Tuossa oli päivän pakollinen treenu. Tämän jälkeen koutsin ja varmistin salilla, tein huomista treeniävarten valmidtstavina liikkeinä t-kulmasoutua, trapbar tangolla mavea, ja tein erinäisiä venytyksiä,  hieman ylätaljavetoa, niskatreeniä niskahaarniskalla ja lisäpainolla, ja treenin ja kauppareissun jälkeen kotio safkaamaan kunnon palauttavat mätöt. Todettakoon, että ennen lajilämpöjä, kävelin salille reippaasti, tein alkulämmöiksi kiertäjiä, pohje- ja reisivenytyksiä, availin rintaani venytyksin, tein slaavikyykkyjä, kyykkyaskellusta, kuutti- ja apinakävelyä, ja muutamia joogaliikkeitä. 

Lämpöö alle beibees ja prbandeerosheerokset 

Tuolla tavalla toimien nivelet, luusto, lihaksisto ja ylipäätään roppa ja sielu on valmis päivän treeniin, kun päästään lajilämpöihin. Ja lajilämmöillä varmistetaan se, että työsarjat voidaan tehdä turvallisesti kropala, joka on valmis siihen mihin sitä käytetään. Minnuu kun ei ainakkaa kiinnusta telloo ihtiänsä silkan pölöjyyen ja välinpitämättömyyen nimisä. TURVALLISIA TREENEJÄ! T. Krisse Tuominen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti