Kävijälaskuri

sunnuntai 7. tammikuuta 2018

On treenipäiviä ja sitten on treenipäiviä...Tännään la 06.01.2018 oli tarkoitus mennä Every Bodylle jumpalle, mutta nukahtin vasta aamukymmenen aikoihin ja heräsin vasta puoli kuuden pintaan, niin todettiin että parempi ottaa raskaan penkkitreenun päivä huomenna. Ei sitä väkisin kannata puurtaa, kun ei oo pakko. Väkisi tekemine o varmin tapa suaada ihtensä lukkon ja tukkoon. Siksipä mieluummin siirrän raskaan reenun toiseen päivään kö puurran väkisin.  Roppa ja mieli kiittee tästä linjanmuutoksesta ja salilla on paljon hauskempaa nykyään.Treeniin kiiruhtamisen sijaan juteltiin janin kans asioista venyttelin, mietiskelin ja liikkuvuusjumppasin kevyesti, lyhyesti mutta ennen kaikkea kiireettömästi.  Tein ruokaa kaekes rauhas ja lähdin reippaasti rautatieaseman Lidliin saaden siitä hyvän "aamu"aerobisen, kun spurttasin viimeiseksi vartiksi asioimaan alennusten ja viimeminuutin alennuksen omaavien ruokien perässä.Lidlistä shoppailin sit up -tyynyn, ale-Nocco-colan, perunasalaattia, gorillakuvaista energiajuoma, Puhdistamon suklaasmoothiepakkauksen ja muuta sen sellaista. Lidlistä suuntasin näyteikkunakatseluitten jälkeen S-market Pendolinoon. Pendolinossa palautin automattiin pari purkkia, otin palautuskuitin, ja suuntasin automaatilta kaupan puolelle.

aamiaispäivällistä 


Kaupassa ettiskelin koppakärryseen alessa olleita vege- ja vegaanituotteita kotiinviemisiksi ja ittelleni gluteenittomia ja maidottomia tuotteita. Kassan kautta ulos. Ulkona otin kuvia särkänniemipysäkistä. Pysäkiltä köpöttelin jälleen vauhdilla kotiluolaan, jossa livestreamasin. Livestreamisa näytin ostoskassieni sisältöä, kun porukka halluu tiettee mittee mie syön yms...

Sit up -tukityynypöpyrä selkäin alta mustana möntyränä vilahtaa... 
Kauppareissukassien purkamisen jälkeen tein ruokaa, lepäsin, venyttelin, joogasin lyhyesti, jumppasin hanin kanssa yhdessä, testasin sit up tyynyä, ja lisäksi tullut purettua ja täytettyä tiskikonetta, lajiteltua kartonki-, metalli-, muovi- yms. jätteitä. Ja nyt ollaan blogitekstin kirjoittelun loppupuolella jo sunnuntain puolella. Jos jaksais vaikka yönsä nukkua, voisin tehdä raskaan penatreenun tänään su 07.01.2018 Every Bodylla tai vaikka kotiluolan hemma hus apan gymilläni.

Kevyttä keskivartalojumppaa sit up -tyynystä hyödyntäen... 

Saa nähä mihin tänään energiavirrat riittävät. Jos olo on nuutunut ja räytyvä, siirrän la treenit mieluummin maanantaihin kuin rääkkään turhan päiten niin ihunaa olentoa kö ihteäni. Rakastavat halit teillekin! T. Krisse Tuominen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti