Torstaina täynnä toivoa?

 Hela hela hela hei, he hoilottivat ja torstaita toisilleen toitottivat


Se on torstai täällä taas toivonamme ja seuranamme. Näillä näkymin vietän sen ainakin keskipäivän kohdilla reippaan raptorin seurassa. Tai kuten me ystävät häntä kutsumme, Minnan kanssa. Kun selviän, mahdollisesti elossa, suuremmitta raptorin raateluitta, niin ensin teen kotihommia hieman. Sitten suuntaan keskustaan. Sieltä haen paketin eräälle mainiolle olennolle ja hoidan hieman muitakin asioita.


Iltapäivemmällä olisi tarkoitus viedä eräälle hautuumaalle kanervia hautojen peitteeksi. Lopun aikaa sitten varmaan koitan ladata akkuja. Lukea lisää kuvassa alla olevaa Pelit-lehden toiseksi uusinta numeroa. Siinä on hyvää juttua jälleen kerran kiinnostavista peleistä. Kuvassa oleva The X-Files -raina tuli katseltua ajankuluksi maanantaina. Olihan se viihdettä sekin. Jotenkin ei kolahtanut yhtä kovaa kuin silloin kun tätä suht. tuoreeltaan katseli. Dark Souls II:n lainasin jälleen kun ajattelin että voisi pelata sitä vaihteeksi. Ihan jännä toiminallinen roolipelirymistelyhän se on. Ei ehkä ominta juttua ja tyyliä, mutta kyllä sitä ihan viihteekseen pelailee.


Saa sitten nähdä päivän mittaan miten torstai menee kulkiessaan, mutta ainahan voi elää toivossa ja uskossa, että hyvin se menee kuitenkin. No, tuskin ainakaan ihan päin perheenjäseniä kuitenkaan. Uson ma.

Torstailemisiin!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas