Vieläkin saan 43 v.-lahjoja

Ihanaa kun on sydämellisiä ystäviä ja rakkaita

Katsoin kun Minna jumppaa

Tännään Minna kävi treenaaassa Jounan kanssa boxikyyggelsiä ja sen apuliikkeitä. Olin bongannut huomiselta erään tapahtuman ja kysyin suoraan, että onko hänen kaavailemansa yllärilahja-tapahtuma sattumalta sama vai eri. Ja samahan se on. Onhan se kivaa, että oma valmennettava ja hyvä ystäväni roudii minut autolla keikkapaikan lähelle ja kävelemme katsastamaan mieluisaa häppeninkiä. On lisäksi junaillut, että pääsemme höpöttelemään hetkisen artistinkin kanssa. Oon ihan täpinöissäni. Jesh!

Mikä lie aabbena ja jetiheppu.. 

Sain tässä hiljattain tiedon, että minulla on työn alla olevaan Kryptoeläintiede-teemaiseen Sarjariin varattuna yhden sivun verran tilaa. Hyvä niin. On oikein kivaa, kun olen vuosikausia saanut olla mukana Sarjarin numeroissa vakituisena tekijänä. 

Kryptinen mystinen metsänelävä ja taruolennoksi luultu tapausko se siinä taapertaa, vai onko se kuitenkin suurin piirtein ihmistä muistuttava blogin kirjoittaja? Jännää.

Erittäin mukavaa on myös se, että teemat ovat keskenään hyvinkin erilaisia, joten kaikenlaista tässä on saanut, päässyt ja "joutunut" kehittelemään. Jopa yhden kansikuvankin olen päässyt toteuttamaan Lihakset-teemanumeroon. 

Katsokaapa autereista aappena-naarasta. Ei se ihan puusta pudonnut ole 😆

Jo ennen kuin sain tietää tämänkertaisen sivumääräni tai edes teeman, niin minulla oli jo idea-aihioita kryptozoologiaan liittyen. Ja kun sain tietää teeman, tein jo piirrosluonnostelua yhden sivun sisällöksi. Ja nyt kun tiedän, että minulla on sivun verran sisältöä varattuna lehteen, on tästä kohtuullisen helppoa edetä. Teen tarkempia luonnoksia ja etenen siitä sitten kohti valmista sarjakuvallista kuvatusta. Eikun siis teosta. Hih!

Mahtavaa magiaa.. 

Hauskasti tuli tässä Netflixistä aloitettua katsominen Warriors of Future elokuvalla, joka sivuaa aihetta. Siinä kun ihmisen tuhoama luonto ja ilmasto puhdistuu kovaa vauhtia erään vieraan biomekanismin/elävän kasviolennon tms. puhdistamana. Se vain sattuu olemaan samalla erittäin tuhoisa ihmiskunnan osalta. 

Aika paljonhan kryptozoologian puolelta löytyy eri puolilta maailmaa settiä erinäisitä kasviolennoista, kasvimaisista olennoista, puuihmisistä, ja muista sen sellaisista. 

Kryptistä ja eläimellistä syksyä teille 

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas