Ke 6.9 Sorella Komediakellarilla..

.. Tsekkaamassa testimatskua


Mitä tehtiin ja mitä oli: Käytiin komediaklubilla. Kivaa oli.
Aika ja paikka: Ke 6.9 Sorella (kellari-klubi), Tampere.


Ihanaa kun sai olla kokemassa uutta materiaalia ja klubin vetäjät ja esiintyjät olivat niin ihania saliemännästä lähtien.. Kiva kun tultiin naurusta ja äänekkäästi iloitsemisesta kiittämään muun yleisön ja esiintyjien toimesta, eikä sanomaan, että take it easy, slow down


Kerrankin ISO A eli Anitta Ahonen on kuvassa jonkun rinnalla keskikokoinen A ❤ Jutut kuitenkin onneksi ovat suuria ja mahtavia ❤ Kelpaa toipilaana ja saikulla keppiin nojailla näin upeassa seurassa. ❤


Johanna Tohni lavalla, kuvassa yllä, kertomassa siitä kuinka toosa, maha ja tissit valuu, roikkuu ja leviää... ja mie yleisössä kameran takana, hytkyen naaramassa niin kovvoo että melekiinnii pärse ja toosa reppee Huhhuh, kiituksia!


Tämä Iso A:n, Johanna Tohnin, ja Tom of Finlandin piirroshahmon Halpahallin version (kuten itseään kutsui setissään; kuvassa yllä) keikkojen seuraaminen oli ihan parasta kipulääkettä ja antibioottia.  Nauru oli herkässä vielä pitkään kotonakin. 





 Teki tämä iltamassa käyminen erittän hyvää mun Tourettesillenikin, jota kutsun leikkisästi Turre Mölyettes Törrettesiksi, kun sai vapautuneesti ja turvallisesti ölistä mukana kenenkään häiriintymättä..   


Kiitoksia Minnalle suuresti kun haki minut autolla keikkapaikan lähelle ja kävelimme lopun matkaa yhdessä maltillisella tahdilla. Kiitoksia kotio takas heittämisestä ja saattamisesta. Suurkiitos lippujen ostamisesta etukäteen. Suuresti kiitoksia Minna ja Anitta kun olitte sopineet pienestä fanitus-juttelu- ja valokuvahetkestä keikan jäläkeen. Hienoa tietenkin myös, että se hetki toteutui. Oli parhautta. JESH!

Komediallisiin kohtaamisiin! <3

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas