Elämä jatkuu, pelit rullaa, ja syksy saapuu

 Syksy saa ja minä elän yhä

As You can see, my every day look is pretty mundane and casual. Still looking pretty good. Kuten näkyy, arkiluukkini on melkoisen rento ja arkinen. Näyttää joka tapauksessa melkoisen hyvältä. 

On ollut kivvoo kun miun synttärilöisiä on juhlistettu silloin tällöin ja pätkittäin. Ja hieman kotosalla varsinaisena 43 -v-synttärinäkin. Sunnuntaina siis olimme kotosalla Pingun, Minnan ja Jounan kanssa nelistään. Minna ja Jouna reenasivat, mie koutsistelin ja myö kaikki syötiin Minnan tuomaa mutakakkua. Nom nom. Nami. Mutakakku pelastaa huononkin päivän ja kruunaa loistavan.

Meikäapinan Cyber-PUNK-CPAP-robotti-lookki on saunankuuma. My Cyber-PUNK-CPAP-robo-look is Hot as Sauna.

Tuli muuten bongattua sunnuntain ja alkaneen syksyn ratoksi että oi-punk-legenda Cockney Rejects on tulossa Suomeen. Eikä vain Suomeen, vaan myös Tampereelle keikalle lokakuun 21. päivä. Pohdin, että olisiko sellainen mihin menisin, vaiko ei. Pitää miettiä. Ei se nyt mikään Oi Polloi tai Angelic Upstarts ole, jotka kummatkin olen nähnyt eri Puntala-Rockeissa, mutta onhan tuo kyllä menevää musiikkia. Ja "voishan tuon katsoa jos sopivasti kohdille osuu" -listallani. Linkki musiikkiin, ja headbangeriin, heille joita musiikkilinkit kiinnostavat.

Recently I uploaded Divinity II the Dragon Knight Saga DEMO for my pleasure and entertainment needs. Today I played it a bit and liked it. It's a bit daft but it's great fun. Tuli ladattua hiljattain Divinity II demo omiin nautinto- ja viihdetarkoituksiini. Tänään tuli pelattua sitä hieman ja tykästyin siihen. Onhan se aika pöhkö, mutta varsin hauskaa kivaa.

Tiistaina taas jälleen treenautan Minnaa ja Jounaa. Tällä kertaa seikkailemme parahultaisesti hassun hauskassa boxi-kyykyn maailmassa. Hauskaa puuhaa önnhhhh se. Hikistä, mutta hauskaa. Keskiviikkona Minna on luvannut napata minut johonkin yllätyksenä. Yllätyssynttärilahjaa sekin siis. Jännä ja kivaa kuulemma luvassa. Hyvä niin. Kurjuutta ja kipua elämässä on ihan tarpeeksi muutenkin.

Divinity II The Dragon Knight Saga DEMO seems to be quite a sassy game. It also looks, both, fun and good. Divinity II Demo vaikuttaa melko nenäkäs peli. Se myös näyttää sekä hauskalta että hyvältä.

Olen viimepäivinä ottanut tavallistakin rennommin ja keskittynyt lepäämiseen. Lukenut viisikymmentäluvulla julkaistuja seikkailukirjoja suomeksi, pöhköjä sarjakuvia ruotsiksi, spefiä englanniksi, ja roolipelimateriaalia sekä englanniksi että suomeksi. Tämän toiminnan ohella olen, muunmuassa pelaillut Divinity II -digiroolipelin demoversiota ja viihtynyt riittävän paljon sen pöhköjen karaktäärien äärellä.

Divinity II demo is as beautiful as candy. The insides are a bit dark and twisted. Divinity II demo on kaunis kuin karkki. Sisuksiltansa se on melko synkkä ja kieroutunut.

Olen huomannut, että elämässäni tykkään rauhassa ja leppoisasta olosta. Peleissä taasen voi olla synkkyytä etenkin jos se on fantasiapelissä jossa on sopivasti surrealismia ja jotain groteskia. No, johonkin niitä paineitaan pitää purkaa. Bitit eivät paljon pahastu, että niitä lahtaa tai tylyttää. Toivottavasti ainakaan. 😄

Nice summer pic taken by Yours Truly. Kiva kesäräpsy meikän nappaamana.

Johan tässä tuli taas turistua vaikka mitä. Tulevissa postauksissa sitten mitä lie tarjolla. Juuri nyt haluan mennä ihan puhtaasti fiilispohjalla tämän bloginikin osalta. Elämä kun on aivan liian lyhyt ja synkkä, jota sitä jaksaisi synkistellä ihan vasiten.

Hyvää syksyä!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas