Mukavan mainiota maanantaita! / Mighty monday morning!

 Mmm-mmmm-mmm-mmmmm-mmm, said a mutant and went along


TraCon came and went away. It's Monday morning, once gain. Woohoo, it feels so nice and groovy! TraCon tuli ja meni pois. Se on jälleen yksi maanantai-aamu. Jiihaa, se tuntuu niin svengaavalta! 

Me, Anna, and Lex on summer 2023 / Mie, Anna ja Lex kesälä 2023

There's still some hope of having a nice time in the year 2023. There shall be Tracon 2023 HitPoints on the 4th and 5th of November. Planning to participate somehow. Maybe submitting my suggestion as a program or something in a similar vein.
Toivoa hauskanpidosta vuonna 2023 kuitenkin on. Marraskuun 4. ja 5. päivä pidetään Tracon 2023 Hitpoints! Suunnitelmissa osallistua jotenkin. Ehkä ilmoittaudun pitämään ohjelmaa tai jotain sen sellaista vastaavaa.


What I know for sure is that I continue to have fun with my friends and loved ones. It is always fun doing w(h)acky stuff, in character (or with out), with One, Jouna, Minna, Anna, Lex, Semi, Reeta, Muru da Cat, etc., No matter if it's just a friendly gathering, doing some cosplay, roleplay, or what-not... Fun it will be and Fun it shall be.

Roolileikkimässä huimaa kosmista kamppailua / Role playing a daring cosmic battle 

Sen minkä tiedän varmaksi, on se että jatkan takuuvarmasti hauskanpitoa ystäväin ja rakkaitten kanssa. On aina hauskaa s(e)i(k)kailla, roolissa (tai ilman), Onen, Jounan, Minnan, Annan, Lexin, Semin, Reetan, Muru-katin, yms. kanssa. Ei ole väliä siiöä, onko kyseessä ystäväin illanvietto, cosplayaaminen, roolileikki, tai mitä-lie... Hauskaa olkoon ja tulkoon olemaan.

Also in this picture, there's "Me, Anna, and Lex on summer 2023"; Jauzaa Cowabunga CaBoom! / Myös tässä kuvasa ovat "Mie, Anna ja Lex kesälä 2023"; Jauzaa Cowabunga Jyssäys!

TYKITTELEMISIIN! / wITH eXPLODING gREETINGS!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas