Kävijälaskuri

tiistai 14. kesäkuuta 2016

Aappena sen kun kutistuu vuaan -hui!

Puntaripäivänä kaksi sorjaa, komiaa, söpöä, pikkusta ja kaunista eli Krisse Tuominen ja Arto Joronen
Uskoo ken tahtoo, mutta meekäaappena oli viimeperjantaina 96 kg kesapuntarilla ja eilein maanantaina 13.6. aappena oli iltapäivällä puntarilla käydessään vain 55,6 kg ja tännään tiistaina uaamulla ääppenä painoi olemattoman pikkuiset 94.1 kilogrammaa. Wau! 

Legendaarinen iso voimanostaja Brandon Lilly ja ei-vielä-kovin-legendaarinen voimanainen Krisse Tuominen la 11.06. EM-kisapaikalla
Tässähän melekeen kuihtuu silimissä :) Miullahan siis onpi pittuutta vaevaset 17 cm, että paino-indeksissä, joka ei huomioi sitä onko painossa mikä osuus pläskiä ja mikä ossuus lihasta, miun BMI on hieman ylitse 30, eli ylipainon ja lihavuuden rajalla. Ei tartte palajo painon hivuttautua alas niin olen vain ylipainon puolella, kaikista lihaksistani huolimattakin. Painoindeksi ei ole kovin hääppöinen työkalu ylipäätään, mutta erityisesti treenanneille ja lihasmassaakin omaaville, tuo on aika käppäinen väline, mutta antaahan se jotain osviittaa kuitenkin.

Su 12.6. kisapäivän jälkeen Arktikum-museossa pilkistää joku hoikka kuvajainen peilistä

Pianhan tässä joutuupi vallan blogin nimenkin muuttamaan, jos painoni sen kun vuaan jatkaa vajuamistaan, kun nk. ylipainoinen bmi-kategoriassa olo on ihan normaalia puuhaa lihasmassaa kehoonsa saaneille immeisille ja tällaattisille orankimammoille, eikä olleenkaan mitään läskeilyä, läskinä ja rasvaisena oloa tai muutakaan sen sellaista. Miun mielestähän rasvaisissa massoissa olossa ei ole mitteen vikkoo, kunhan kantaa ite kilonsa tai palkkaa jonkun muun niitä kantamaan, tai lykkiipi ite kottikärrillä kilojaan ;) Enemmän iloja, enemmän kiloja ja toisin päin, vaikka näemma sitä voep olla ihan hauskaa, tällee vähän kevyempänäkin. HYVEE SIPSARIUTTA TÄHÄNKIN KESÄÄN!!!! T. KRISSE TUOMINEN, Gpc-liiton euroopanmestari naisten superraskaassa sarjassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti