Kävijälaskuri

torstai 16. kesäkuuta 2016

Laehoja päeviä viettää hän

Tältä vuodelta ainakin toviksi kisat on miun osalta kisattu. Seuraavat varsinaiset kisa-kisat on GPC:n MM-kisat syyskuussa, jos kroppani sinne asti hengissä jollain välineellä kulkeutuu ;) Nostan kisoissa RAWpenkkipunnerruksessa. Myöhemmin tarkoitus käydä nostamassa varustepuolella penkkipaita yllä, kunhan saisi tutun kanssa aikataulut yhytettyä yksiin ja hieman energiaa akkuihin ladattua, että voisi pitää elämäni ensimmäiset ihan oikiat varustepenkkitreenit. RAWpenkkipunnerrusta en aio jättää, sillä sille sydämeni suuresti sykkii, mutta vaihtelun, uuden oppimisen ja raakapenkkiä usein treenanneena ja kisanneena kipeytyneitten olkapäitten plus tietenkin kisaamisen riemun vuoksi, aion penkata vaihteeksi myös varustepenkkaajana. Niin, kunhan nyt ois ne ekat varustepenatreenit ja sitten kun oppis sitä hommaa ees pikkasen, niin kehtais aappena käydä pellenä tekemässä ittestään taas narrin kisalavalla, tuossakin lajissa 8-) :-9


Tiää beibifeissi se ridaa kuntosyykkelillä hyväs aappenaseuras, niin että sora pöllyää ja laastikin seinistä lentää -wruum! :)


Miulla kun on blogin nimenä Läskin Urpon Apinan Vitnessii, Vätnessii ja Vilosofiaa, niin luulisi että miulla paino huitelisi jossain 122-135 kg tai edes 110-120 kg huitemilla, mutta ei todellakaan. Ja vaa'an lukema kevvään pitkän ja huolellisen bulkki- ja massakausien jäläkeen, on alkanut hilautua aina vain alemmas, ilman että oisin esim. infrapunassa käynyt elämäni aikana kertaakaan, hikoilupukujen käyttämisestä puhumattakaan.

Mie ja Tiim Aappenan Pete Peppe Peppendeeros Habandeeros PebandeerosHeeros :)


Kun jättää reilut plussakaloriorgiat taakseen ja liikkuminen on aina vain enemmän intervalli-, hiit-, yleiskunto-, kestävyys- ja aerobispainotteista, voima- ja massaliikkeitä unohtamattakaan, niin paino on aika luontevasti viimeviikkojen aikana lipunut alaspäin. Ja tänä uaamuna sain oikein hierasista silmiäni ja karjaista "Kappas keppas jepa jeba jebandeeros!", kun vaa'an lukeman näin ;) Miulle vaaka meinaan näytti uaamulla vaevaeset 93,7 kg ja pituutta miulla on yhä se sama kuin ennenkin eli siis 177 cm. Mie en oo vielä käynyt uaamukagulilla ja lisäksi oon uaamusella hieman juonut ja pikkiriikkisen ravintoakin suukkiini tuuppasut. Ee paha paeno tälviissii olleninkaa ;) Joku rillipöllöpeikko se siinä, mutta hää ee oo ihan vallan heikko ;)Painoindeksilaskurien mukkaan siis painoni ois "lievä ylipaino" että silviisii. Mie en ole siis todellakaan  kategoriassa lihava saatika merkittävästi lihava. Hirmuisen läskiksi valaaksi ja plösönorpaksi haukkuvat nettiröllit ja muut pölkkypääpöllit voevat siis ihan syystäkin miun puolesta vaikka syyä pillin kautta imaisten kilon hevon paskeen huttua kö piää oon kuitennii jo syvällä ja poekittaen pärsiissä :-) Ja sitäpaittee, vallaat ja norpat on vallan seksyi olentoja, ja varsinnii keskimääräiseksi vallaaksi tai norpaksi miehän oon ihan pikkiriikkistä höyhensarjaa, ihmekuikelo kunnon massoissa olevien suurten eeehanien olentojen rinnalla 8-) :-) ;) ETTÄ EE MUUTA KUIN EEHANIA TREENEJÄ JA MUKAVAN KESÄISIÄ JUMPPAKELEJÄ! 8-) T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti