Kävijälaskuri

keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Viimeviikkojen treenilöitä ja kisaamisia, osa 3

Suomenemestari ja SM-hopeamitalisti vasemmalla, oikealla Essel Designin toimitusjohtaja ja Uusi Laine bändin pomo :)


La 28.05. oli  Vegekaupp Tampereen avajaiset, joissa oli menoa ja vilskettä ja maistatuksia. Paikalle saapuivat ostoksille myös eestiläiset JMKE-yhtyeen jäsenet ja siis myös legendaarinen Viropunkin elävä legenda Villu Tamme! Itekin tuin kauppaa, kun kerran halpaa oli, muutamalla kympillä ostaen ruokaa varastoon ja herkkuja ja lisäravinteita ihan muuten vaan käyttöön :)

Aappena ite ja Timo Alanko Vegekauppa Tampereen avajaisissa


Avajaisten jälkeen miulla oli putkeen kahdet bänditreenit. Uusi Laine bändillä soittelin ensin bassossa mutta, kun rumpali ei pääse keikalle Stureen 4.6., eikä vararumpalikaan sinne sitten kuitenkaan lähtenyt, joten haalimme keikalle aiemmin keikkaa bändin riveis bassoo soittaneen ihmisen, josta johtuen siirryin toisten treenien ajaksi rumpuihin. Oli muuten tuollaisessa post-punk-krautrock-uusiaalto-freejazz-kakofoniamusassa hitsin paljon kivempaa kilkatella rumpuloita erittäin freejazzisti mutta silleen rennon löysästi post-punk-käppäsesti tollasta musaa. Hauskaa oli, mutta kyllä sellaattiset reilu 6 h tuollaista fyysistä musisointia ihan treenistä kävi, etenkin kun perjantaina oli ollut kahdet kuntosalitreenit ja melkoiset määrät hyötyliikuntaa.

Tiim Aappenan Peppe Peppenderos Habaneros jalkoi puunaamassa :)


Sunnuntaina 29.05. Oon tehny täl vkolla 6 kuntosalitreeniä ja kahdet bänditreenit putkeen. Kivaa on ollut, mutta kyllä nyt sunnuntaina hieman väsyä pukkaa ja paikkoja särkee. Paikkojahan on mitä mainioin notkeutella ja jumppailla. Yhtenä jumpan muotona tullut taas kerran käytettyä hanin kanssa rakastelua. On muuten harvinaisen mukavaa jumppaa se ja hiki tulee taatusti, ja vähän muutakin kuin vain hiki :)

Jalkaprässeilyä Arttelissa


Maanantaina 30.05. Tuli tehtyä Arttelin kuntosalilla oikein huolellisen piiiitkä pyramidi jalkaprässissä. Aloitin 35 kg:lla tehden 30 tston sarjan. Sittenpä siitä sitten korottelin ja vähensin pikkuhiljaa toistoi. Kolmestakymmenestä kahteenkymmeneen, josta siirryin viiteentoista, joista tiputtauduin kahteentoista, jonka jälkeen tein kaseja, jonka jälkeen tein vitosia, josta siirryin tekemään kolmosia. Noh, loppujen lopuksi pyramidin huipulla mie tein 290 kg * 3 ja ihan puhtaasti ja rauhallisesti eikä nopeesti sinne päin vajaaksi jättäen polvet tutisten. Ois varmasti
lähtenyt vielä enemmänkin, mutta kun aikataulu ei antanut myöten. Tuo joka tapauksessa oli mukavaa että män kevyesti ja heleposti tuo 290 kg jalkaprässissä. Täysin peittelemätöntä ihailuakin sain osakseni, joka ei varsinaisesti saanut miun mieltäin synkkyydestä mustumaan. Muutenkin ol tännään salilla kivvoo ystäväni Petri Peppe Peppendeeros Hapandeeros-heeros Aappenan kanssa ja salituttujen kanssa. Huumori lenteli ilmassa puolin toisin, asiaakin puhuttiin ja nauru raikasi. JEE JEE JEE! <3

Viksu Vaffa Orankimamma posettaa Arttelin ulkopuolella :)


Jalkaprässin lisäksi Arttelissa touhusin juoksumatolla ja tein eristettyä hauisliikettä Scott-penkissä kulmatangolla. On sekin harvinaisen mukavaa puuhaa kippeillä käsillä ja kuumalla kelillä. Kaikkea sitä ihminen vappaaehtoisesti tekkeekin. Vois loikoilla himassa, syyä vaik sipsei ja sitten kiduttaapi ihteensä salilla ;) On se hullua! :)

Lepuuttelemassa jalkaprässissä :)


Tuli sitten Arttelin piinaus- eiku siis hikoilusession jälkeen käytyä treenaamassa myös Steel Body salilla tännään. Viikko alussa ja kaksi treeniä alla, hyvin menee, mutta menköön! Oikein kivvaa onpi se, että viikon treeniputki on lähtenyt mukavasti käyntiin ;) Tuli Steen Bodylla tehtyä liikkuvuusjumppaa, juoksumattoiltuu, tehtyä teknistä treeniä pelkällä tangolla sekä penkissä että kyykyssä. Penkissä tuli lisäksi tehtyä kevyttä treeniä keveyellä kuormalla. Tuli tehtyä eri laitteilla mm. pohkeita, pakaroita, reisiä, sääriä, selän eri osia, ojentajia, suoria- ja vinoja vatsalihaksia, ja tehtyä vapailla painoilla pystypunnerrusta seisten, thoreja seisten, tangolla pumppia eri kuormilla ja olympiapainonnostoliikkeitä, ja muuta sen sellaista. Kiva hikinen virkistävä jumppa :)

Mie oon niin notkea :)


Tiistaina 31.05. mie kävelin kaupungille palaveeraamaan ja hoitamaan asioita, kävin ostoksilla ja paarustin takas kotio. Matkalla otin paljon kuvia itestäni omakuva-kehoprojektiani varten ja otin myös luontokuvia. Kotona sitten muokkailin kuvia, bloggasin, sometin ja järjestelin paikkaa. Tulihan sitä hieman jumpattua yksin ja haninkin kanssa hieman. Mukava lepopäivä.

Steel Bodyn pukkarissa ;)


Keskiviikkona 01.06. ollaan mukavasti ja virallisesti jo kesän puolella, kun kerran ollaan siirrytty jo kesäkuun puolelle. Se on kesä nyt sitten kaikin puolin ihan aikuisten oikeasti eikä lasten leikisti! ;) Tännään meen tuaas vaihteeksi Salon Scissor Sisterin Elina Viitasen käsittelyyn hoidattamaan hivuksiani. Onpi sitten kivasti hiukset vaihteeksi kuvissa ja ensiviikolla  kun olen penkkaamassa EM-kisoissa. Kampaamosta mie mään asioita hoitamaan kaupunnille ja kaupunnilta mie mään Ratinan kuntosalille rätisemään ja rätisyttämään painoja ja laitteita hyvään seuraan eli Tiim Aappenoimaan :) Ratinasta tarkoitus mennä kotio ja kotoo uudelleen asioita hoitamaan ja sitten hanin kanssa taidenäyttelyn avajaisiin kutsuvieraina. Avajaisista mie uaattelin mennä vielä Steel Bodylle. Huomenna sitten tulloo aerobista pitkin kaupunkia asioita kävellen hoitaessa. Perjantaina tod. näk. kahdesti salille. Suaap moikata ja jutella salilla, jos nähhään! Mieluiten kuitenkin kun ei ole sarja kesken -kiitos! ;) KUNNOLLISTA KESÄÄ! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti