Kävijälaskuri

torstai 2. kesäkuuta 2016

Muaanantaepäevän treeniä ja muuta sen sellaista

Tännään muuten tuli tällä helteelläkin käytyä treenaamassa ja hyötyliikuntaakin tuli ulkonakin oikein huolella. HUH HELLETTÄ! Illalla tuli vetäistyä minishortsit jalkaan ja hihaton paita ylle. Niillä kuljin illalla kymmenkunta kilsaa ja hiki valui huolella. Elämä on ;) Nautitaan nyt sit tästäkin, kun on niin kesäistä! :)

 

Oli alunperin suunnitelmissa käydä kahdesti salilla, mutta näillä helteillä luovuin sovulla ajatuksesta. Eka tunnin treeni Ratinan kuntosalilla oli meinaan sen verran hikistä, keuhkoihin ottavaa ja kropan ylikuumenevaan saamaa, kun salin ilmastointi on mitä on (riittämätön) ja läkähtyminen oli toden asia, vaikka join vettä kuin viikon juomatta ollut hevonen ja pidin ylimääräisiä taukoja. Silti treenin lopussa alkoi tähtiä näkyä silmissä ja homma oli sen verran hikivirrassa uimista, että jätin suosiolla homman sikseen ja siirryin loppujumppaan ja vesipulloa täyttämään.

Hihaton on melkosen must tällä kelillä


Ratinassa touhuiluni sisälsi mm. lämmittelyä harjanvarrella, lämmittelyä 1, 5, 4  ja kg käsipainoilla "helikopteri"pyörittelyä, pystypunnerrusta seisaaltaan ja istualtaan, penkkipunnerrusta käsipainoilla, throwbackia penkkiä vasten, Tate pressiä istualtaan vinopenameiningil. Nyrkkeilysäkkiä sarjojen välissä. Lyhyitä venyttelyitä myös. Penkissä pelkällä tangolla kolmeen kertaan pitkiä lämmittely- ja tunnustelusarjoja, 40 kg:lla 3 * 8 toiston sarjaa, 50 kg:lla 15 krt, 60 kg:lla 10 krt, 70 kg:lla 5 krt, 3 krt ja 2 krt. Nyrkkeilysäkkiä. Keppijumppaa harjan varrella. Venyttelyitä. Juomapullon täyttöön.

Mie ja Peppe eli Tiim Aappenan kauhukaksikko valmiina rätisyttämään ;)


Tuntu todellakin koko ajan sitlä, että läkähtyy treenatessa. Join vettä, mutta tuntui että silti koko ajan siltä että juon vettä liian vähän. Salilta lähtiessä ulkona alkoi huippaamaan, olin saanut syötyä aamul ja keskipäiväl liian vähän ja nyt se kostautui, tuli tosi huono olo vesiavajauksesta, helteestä ja verensokerien tipahtamisesta. Hoipuin täristen LIDLiin ja ostin Dr Pepperiä, karkkia ja sipsiä.

BULLISTELUtaim eli HUBAHABAILUhetki :)


Ei muuten naurattanut kun kädet täristen puputin karkkii meneen limukkaa juoden että sais verensokerit nousuun, niin joku isomahainen mummeli toljotti mua ja sano avustajalleen että "Hyi kauhee kun noin lihava ja syö noin paljon karkkia, kannattais vähän kattoo linjoja". Tovin päästä kadulla muutama huonosti englantia puhuva ihminen pilkkasi mua läskiksi ja naureskeli mun kokoani ja karkkipussia ja sipsipussia. No, omaa huonoa oloaanhan siinä purkivat. Aika hölmöä käytöstä heiltä silti!

Treenin jäläkeen erittäin pirtsakkana :)


Illalla tuli käveltyä Sara Hildenin taidemuseolle kahtommaan vallan mainiota taidenäyttelyä. Tuli viihdyttyä teosten äärellä pitkään. Kiehtovia. Mieleenjääviä. Erilaisia. Elämänmakuisia. Hyvällä tapaa nyrjähtäneitä. Tuolla ois voinut olla pitempäänkin, mutta iski nälkä. Tuli sitten käveltyä syömään pitkästä aikaa Biancoon gluteenitonta ja maidotonta pizzaa. Hyvvee ol ja näläkä läks. Ny si goisimmaan. Tännään tiistaina taas kaikenlaista hommaa edessä. HYVVEE YÖTÄ JA AAMUA KAIKILLE! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti