Kävijälaskuri

lauantai 4. kesäkuuta 2016

Hikinen perjantaipäivä ja -ilta ;)

Päätin tännään, että ei tuonne ulos paahteeseen kyllä vapaaehtoisesti määräänsä enempää mene eikä halua mennä salille saamaan vaatettuna sydänkohtausta ja lämpöhalvausta. Jäin siis kotiin treenaamaan Gorilla Sportsin penkillä, tehden jonnisortin tunnustelua ja loppuviilausta ennen EM-kisoja. Voin sannoo ettei mennyt ihan parrain päin.

Tais tulla mörkö apinaa liki, kun tuli ihan hiki!


Alkulämmittelyt vastuskumeilla ja venyttelyineen ja pelkällä tangolla tein ihan kelteisillään, mutta koska penkki oli kotvan päästä hiestä nihkeä, tein pyyhkimis- ja pukeutumisoperaation. Ei miulla silti ollut kuin lyhythihainen, kalsarit, sukat ja penkkikengät, ja treenin loppupuolella siteet, ja välillä onnentuomislippalakki, mutta oikeesti lähes uin omassa hiessäni. Henki vinkui ja sydän jyskytti vaikka join kuin janoinen kameli, pidin taukoja ja kämppä oli täysin tuuletuksessa.

Ossevuaa nii kauheet ku tulloo treenates hikiki :)


Tein ensin lämmittelyksi lyhyitä venyttelyitä, vastuskumeilla ojentajia, hauiksia, ranteita, kiertäjäkalvosimia ja hartioita. Lisäksi pyörittelin käsissä pienillä ja suuremmilla kaarilla puolen kilon, kilon ja 2,5 kilon levypainoilla. Tämän jälkeen hieman liikkuvuus- ja omapainoharjoitteita. Lisää vastuskumeja ja keppijumppaa. Punnerruksia eri kulmissa eri tasoja ja pintoja vasten. Tämän jälkeen lämmittelyä pelkällä 10 kg tangolla, jonka jälkeen piiitkää sarjaa 20 kg:lla.

Kuumaa huumaa kesäkuussa....


Pienen vesi- ja hengähdystauon jälkeen aloitin varsinaiset lajilämmitteyt. Tein 3*8 45 kg:lla, joista vika sarja iteasiassa oli 9 ;) Sen verran nopeusharjoitukset ovat tehneet tehtävänsä että tuli vahingossa sutjakkaan tehdessä yksi ylimääräinenkin. Veden lipittämisen jälkeen kolme toistoa 50 kg:lla, 3 toistoa 55 kg:lla ja 3 toistoa 60 kg:lla. Tämän jälkeen taas vedenjuonti- ja vilvoittelutauko.

Varsinaiset työsarjat tällä kertaa 2*3 67,5 kg:lla, 2*2 77,5 kg:lla ja 85 kg:lla 2*1. Alunperin keskimmäinen piti olla 2*3 ja jälkimmäinen 2*2, mutta kourien valuessa hikeä, väsymyksen kasvaessa ja sydämensykkeen ollessa korkea polttavassa kuumuudessa ja sisätilojen hiostavassa kuumuudessa, annoin armon käydä oikeudesta.

Lopuksi tein 3* 50 kg, 3 * 60 kg ja 3* 70 kg, ja 6 * 50 kg. Tämän jälkeen olin hiessä kauttaaltaan, koko kroppa ihan punasena ja hengitys raskaana. Viileämmällä tuo treeni ei ois ollut mikään ihmeellinen juttu, jopa aika kevyt "loppuviilaus"-treeni reilu viikko ennen kisoja, mutta nyt tuntui kuin olisi tehnyt loputonta soutua helvetin virrassa rikkinäisellä kajakilla.

Tampereen viidakoissa hikoilemassa aappena :)


Treenin jälkeen painuin suihkuun, pukeuduin hameeseen, lyhythihaiseen, sukkiin ja kenkiin, meikkasin ja painuin hanin kanssa kaupoille. Vegekauppa oli juuri mennyt kiinni, joten siellä asioiminen jäi tällä kertaa väliin. Menimme hanin kanssa pizzalle Otavalankadulle Biancoon, mikä on yksi suosikkiravintoloistani Tampereella. Oikein maittava iso gluteeniton ja maidoton pizza tuli nokkani eteen tälläkin kertaa ja hanin gluteenillinen normivegepizza oli oikein maittavannäköinen ja muhkeankokoinen sekin ja lisukesalaatti oli jälleen kerran hyvää.

Pizzeriasta Sokokseen ostamaan soijatuotteita, proteiinipatukoita, energiajuomaa, karkkia ja muuta sen sellaista illaksi ja viikonloppureissulle Helsinkiin. Sokokselta kävellen, tietenkin, kotio ja kotona tullut lepäiltyä, syöpöteltyä, ja rakasteltua hanin kanssa. Ruoka ja rakastelukin maittaa näin illemmalla ja alkuyöstä, kun ei ole paahtavan kuuma. Lauantaina Helsinkiin Stureen soittamaan Uusi Laine bändissä rumpuja Suomen Paskin Bändi-kisassa, jossa pyrimme voittoon!!!! <3 INNOKKAITA HETKIÄ VIIKONLOPPUUN! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti