Kävijälaskuri

torstai 2. kesäkuuta 2016

Hellettä piisaa ja naatiskellaan lämmöstä

Aarinko paahtaa ja nk. polttaa kuvatkin. Toista se oli vielä muutama viikko sitten, kun valoa sai pahimmillaan etsimällä etsiä :)


Lämpö ei totta totisesti luita riko, mutta kyllä kuumuus hien pukkaa pintaan takuuvarmasti! Viimeaikoina tuntunutkin että läkähtyy vaikka kotonaan olisi kaikki räppänät auki tuuletuksessa ja olisi alasti ilman rihman kiertämää. Vaik' ois vuaan mikroshortsit ja syvään uurrettu kaula-aukkoinen kevyt kesäpaita, eli piäällä ei melkeinpä yhteen mitteen, niin hiki virtaa ja sydän lyö kiivaasti leposykkeenäkin. Helteet on niin nannandeerosta ja ihunaa -hip hurraa ja jei! Mutta ee parane valittaapi kö vilua, viimaa ja pakkasta on kärsitty tänäkin vuanna, niin naatiskellaan ny kö on lämmintä! <3


Juo Sinäki suklaasoijamaitoa, niin saat yhtä eehanan kropan kuin Viksulla Vaffalla Orankimammalla on! :)

Oli muuten mukava nähdä Petri Peppe Habaneros Peppendeerosin kanssa, jutella, naureskella ja käydä kauppaloilla mm. Vegekauppa Tampereella ostoksilla Terhi Ketolan iloisesti ja ystävällisesti pitämässä ja asiakaspalvelemassa liikkeessä, jossa tulemme asioimaan taas uudelleen myöhemminkin. Olet kuule Terhi saanut meistä aappenatiimiläisistä vakioasiakkaita liikkeen hyvällä valikoimalla, kuulumalla eettiseen liikeketjuun, persoonallisuudellasi ja iloisella ja ystävällisellä asenteellasi. Pietään lippu jatkossakin korkealla! 

Osta Sinäkin Vegekaupan tuotteita niin olet kädenkäänteessä yhtä vaffa kuin WPCn RAWpenkkipunnerruksen suomenmestari!!!! <3


Oli mukava törmätä muihinkin tuttuihin kaupunnilla ja jeesii mukavaa iloista savolaista frendiäni löytämään itelleen uudet kengät halpaan hintaan. Muutenkin oli mukavata kuljeksia, istuksia ja jutustella. Mukava hetki. Tattis siitä toverille! ;) 

OI JA AI, SIINÄPÄ VASTA ONKIN MUOTOJA: JUO SINÄKIN NYT SOIJAMAITOJA! <3


Pian tässä pittee lähtee uuemman kerran reissuun kaupunnille hoitamaan lissee asioloeta. Nähtäillään kaupunnilla jois reittimme risteävät ja silmämme kohtaavat toisemme, ja suaap sannoo moi jos miut kadulla bongaatte! HYVVEE JA ILOISTA PÄEVVEE KAEKILLE!!!! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti