Kävijälaskuri

keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Viimeviikkojen treenilöitä ja kisaamisia, osa 1

Nytpä sitten tulee hiljaisuuden jäläkeen oikein kirjaimellisesti treenipäiväkirjabloggailua, kun julkaisen nyt osissa mooooonen päivän treeni- ja muuten vaan tunnelmista kirjoittamiani tekstejä. Olkaatten hyvätten! :)

Aappena vähän fiilistelee pe 20.5. 50 kg:lla pikkutreeniä


Pe 20.5. tuli käytyä Ratinan urheilustadionin kuntosalilla tekemässä alkuiltapäivän treeniä. Reisiä laitteissa, alataljasoutua, jalkaprässiä, ristikkäistalajassa ala- ja ylätaljaa etenkin köysikahvalla. Vatsarutistuksia, monenlaista jumppaa. Kuntopyöräilyä. Hikistä ja kivaa.

Illalla kävimme voimaprinsessan kanssa Nääshallilla penkkaamassa kevyesti ja jumppaamassa muutenkin, ottamassa kuvia ja moikkaamassa Nääshallin penkkikarhujen toimijoita. Kotona söimme ranskalaisia, tofua ja herkuttelimme muutenkin hiilaritankkauksen nimissä. Katteltiin Karvinen-leffaa ja naurettiin.

Aappena ja pikkuaappena fiilistelemässä :)


La 21.5.  oli Nääshallilla voimanostosalissa Nääshallin penkkikarhujen kisat, joissa kävimme kisaamassa voimaprinsessan kanssa. Prinsessa voitti tyttöjen sarjan ja minä naisten sarjan. Ja hauskaa oli! Voiton kunniaksi printsessa sai miulta lahjana kääretortun. Pitteehän kato saavutetuista linjoista pitää kiinni ja voittojaan juhlia huolella ja herkutellen ;) Vegfestilläkin tuli poikettua sekä naperon kanssa että yksin.

Voittoisa Tiima Aappena tuulettaa!!! :)


Sunnuntaina 22.5. tuli käveltyä moikkaamaan vanhempia keskustaan, käveltyä hedän kanssaan ja juteltua. Miittauksemme jälkeen tuli käytyä Vegfestillä. Söin ituja kun oikein kehotettiin siihen. Sitten tul safkattuu Sannan ravintolan tjsp:n kojulla falafelii ja lohkoperunoita. Sit tuli käytyy Vegekauppa Treen kojulla moikkaamas Timoo ja omistajaa. Päädyin sitten hövelisti roudaamaan tavaraa kojulta kaupalle. Oli mukavata. Kivvoo hyötyliikuntaa.

Kaks aappenamammaa chillaamassa puistossa


Maanantaina 23.5. oli kiva mutta outo aamu. Salil pystyin penkkaan kivuitta ja ilman slinkkarin apuu. Meni 82,5 kg kevyesti. 85 kg:ssa jotenkin onnistuin kolauttamaan lähdössä telineisiin ja loogisesti kyseinen rauta kulki vähän huonosti ja hyyty sit puolivälis ylösmenoo. Salitoveri jeesi sit ylös kun laskin kaikes rauhas rinnalle ja sanoin että tuukko jeesiin :) Naureskeltiin sitä siinä että aikas lunkisti chillailen siinä :) Mutta tärkeintä oli se, ettei ollut kipuu siinä 85 kg:ssakaan. Eli tältä osin ihan mahtista! Ja tuo vielä vähil unilla ja raskaan viikon jälkeen, kun kisat oli la ja su illalla olin roudaushommissa. Illalla uuelleen salille. JEI!!!! Hyvät fiilarit! Tästä se alkaa taas lähteä suttaantumaan!

Tännään tosiaan kävin kaksi kertaa salilla, jonka lisäksi oli palajon kävelyä, hyötyliikuntaa, ja kuntouttavaa ja palauttavaa jumppaa. Näillä lämpötiloilla oli kyl melkoisen hikistä ja tuskaisaakin touhua. Suomalaisella sisulla mentiin. Hauskaa oli kun seura oli hyvää ja hyvvee salikomediaa on siinä kö meikäläinen touhuaa salilla hikoillen ja puuskuttaen apinan innolla, hihitellen omille ja kaverien jutuille.

Aappena on kovin keksikäs riskinä rikoissa liikutellessaan koko painopakkaa köysikahvan kera :)


Tiistaina 24.5. oli päivän liikuntasaldona kävellä muutama kilsa helteessä kirjastolle, kävellä pari kilsaa sieltä jeesiin tovereita lihasvoimilla, kävellä paikasta pari kilsaa kotio, ja sit palkita ittensä vegaanisella suklaajätskillä ;) On se rankkaa tää lepopäivän elämä ;) Tuli päiväsellä chillailemisen jälkeen illalla reippailtua kauppaan ja kaupasta viemään metallinkeräykselle tavaraa johkin kilsan parin päähän. Jätepisteeltä sitten joku kilsa ulkokuntosalille, jossa tuli kuntoiltua omapainovälineillä. Ulkokuntosalilta sitten pari kilsaa kotio. Kotona safkailua, chillailua, artikkeleitten lukemista, videotutoriaalien katsomista... äärimmäisen kevyen (pelkällä tangolla) tekniikkatreenin tekemistä, selvittääkseni että oisko mitään mahkui kokeilla ko. penkkaustyylillä tehdä tän päivän penatreenejä. Salitreenin lämmittelyn, penkkilämmittelyn ja penkkitreenin suunnittelemisen tekemistä ja muuta kivaa ja rentouttavaa. 

Ja kas, pakka liikkuu näin ;)


Keskiviikkona 25.5. totesin että on täysin turvallista ja rehellistä todeta että amupaino ON nykyään alle 97 kg, ite asiassa jopa alle 96 kg. Eikä oo kilojen tippuminen bulkki- ja massakauden jälkeen ainakaan vielä vaikuttanut voimatasoihin vaikuttavan, joka on vallan mukava juttu. Tännään kahdesti salille että tuskin tuota pläskiä tännään lissee kertyy ja voimatasojen ja lihasmassan luulisi pysyvän tallella, kun en pyörittele kotona peukaloita.

Ensin kävin Ratinassa edellisiltana suunnittelemallani ohjelmalla ja tyylillä penkkaamassa ja tuli sitten treenin lopussa tehtyä melkoinen moka helteen sumentamilla aivoilla. Ihmettelin että miksi perskatisti tänään työstörauta 80 kg tuntuu uskomattoman raskaalta, kun kaikki muut raudat kulki leikiten. Iski sitten jännitys ja jänistin ja tein harvinaista kyllä vajaalla liikeradalla toistot, eli nk. American pressiä, sellaista reilua puolikasta ja vähän vajaata siis. Sitten kun alkoin mekaanisesti paiskoa rautoja paikoilleen tangosta, pysähdyin kun tajusin että nyt on aika hassusti rautaa tangossa. En voi olla satavarma oliko tangossa nyt sitten 100 kg vaiko toispuoleisesti 110 kg, mutta mitä ilmeisemmin meikällä oli liikuteltavana 110 kg ja vielä toispuoleisesti. No, uskon voima on ihmeellinen, toden totta! ;) Pitteekin sitten kisoissakin vaan aatella että ny nostellaan vaan 80 kg rautoja, niin saa kaikki ylös asti :)

Liikkuhan se pakka tuohonkin suuntaan köyttä kikkaillen ;)


Tännään Ratinassa sovittiin Taimi ry:n ryhmäkoordinaattorin kanssa alustavasti että alan vetää syksyllä voimanostoryhmää Nääshallilla Tampereella. Ei ikärajaa. Soveltuu kaikille oli tavoitteet sit vaan tutustuu esim. penkkaamiseen tai pohtia kilpailuihin lähtemistä. Näillä näkymin torstai-iltapäiväisin. Olisi Taimi ry:n ryhmä ja saapi olla työtön, töissäkäyvä, eläkeläinen, opiskelija, koululainen, ja mitä vaan. Hihkaise ihmeessä vaikka tässä jos kiinnostuit! Ja tervetuloo sit syksyllä.

Voimaprinsessa crosstrainerilla kuntoilemassa


Illalla sitten tuli skidien ja hanin kanssa käytyä Steel Bodylla tekemässä päivän toinen treenini. Kivvoo oli. JEI! Steelbody on ihanan kiva ja kotoisa, monipuolinen, persoonallinn kuntosali. Sielläpä tuaas apinalaumamme kävi ja jatkossa taas vielä enemmän kö meillä isoilla apinoilla onpi 4 kk kortit hallussa. Pittee laitata muuten terkkui respan duunarille: "Kiitti hyvästä ja iloisesta palvelusta tuaas kerran officeduunarille! Olet vallan piristävä immeinen!" ;)

Aappena Steel Bodylla :)
 Johan tuossa jo tulikin turistua useammankin päivän treeneistä ja muista hommailuista. Lissee seuraa sitten seuraavassa osassa! Kansa varmaan hengitystään pidättää odottaen ja vartoen :) No, ei muuta kuin hyvät odotukset, ja ennenkaikkea, erittäin kunnollista ja riemukasta kesää! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti