Kävijälaskuri

torstai 9. kesäkuuta 2016

Melkoinen reissu ja hyvä voitto!

Viimelauantaina rakastettava antisankaribloggarinne kulki Tampereelta Helsinkiin tuttujen naamojen kera Sture 21-anniskeluravinteliin missä järjestettiin Suomen Paskin Bändi-kilpailu, johonka osallistuimme Uusi Laine-yhtyeellä voittajan elkein. Olinhan minä kevään mittaan tahkonnut penkistä SM-kullan (WPC-liitto), voimanostosta SM-hopeaa (FPO-liitto), tullut WABDL-liiton Finnish Openissa 4. naisten avoimessa RAWpenkkipunnerruksesta (josta sain Kimppukivan kukkakimpun ja diplomin), ja voittanut kaksi Silarukov Monstergrippers -otevoimakilpailua ja Nääshallin penkkikarhujen rawpenkkipunnerruksen naisten avoimen, joten monta voittoa ja hyvää sijoitusta takanani, osallistuin kilpailuun Uusi Laine-yhtyeen rumpalitaustalaulajana itsevarmana varmana voitostamme voittajanelkein.


Matkalla turmioon, hurmioon ja maineeseen ;)
Ja eihän siitä ollut epäilystäkään, että kuka kilpailun voitti! Uusi Laine todellakin tuli, mullisti, voitti, pokkasi voittopokaalin (miulla kaapin päällä kunniapaikalla SM-mitalien läheisyydessä), piti voittopuheen, sai ylistystä ja kunniaa ja voitti kunnian esiintyä sekä voittoiltana että myöhemmin syksyllä Sture 21:ssä. Alkuviikosta olemme saaneet keikkakutsuja, on tullut juonittua yhteiskiertueita ja äänitteitä, ja kesän, syksyn ja loppuvuoden aikana tulee tapahtumaan Uuden Laineen toimesta kaikkea kivaa.


Voiton myötä olemme olleet ja tulemme olemaan mediassa. Onhan se hauskaa, että kun rokkia, jazzia, bluesia, rockabillya, punkia, folkia ja vaikka mitä tullut soitettua ja esitettyä ihan vakavissaankin kymmeniä vuosia, niin miun ollessa virallisesti keikkatauolla ja antaakseni itselleni huvia ja vastapainoa tiuhalle urheilukilpailemiselle ja -treenaamiselle, nyt siunaantuu mainetta ja kunniaakin siellä sun täällä, kun rämpyttellöö hevon hutun kutun plöröä tarkoituksellisen huonosti rumpalitaustalaulajana. Oi elämän ironian ihanuutta! ;) Mutta on toi voitto upea ja olen siitä ylpeä, joten mahtavaahan se on olla esillä pitkään himoitsemani tittelin johdosta! Ja upeaa olla nimenomaan rakastamani Uusi Laine -yhtyeen riveissä nyt, eli fanista tullut osa fanittamaansa kohdetta -upeaa! 8-)


Epäviritystä, mie viritin ihteni jumppaamalla, hassuttelemalla kameran takana ja kaivamalla rumpukapulat esiin :)
Illalla tuli könyttyä junaan Tampereella ja junalla saavuimme aamulla Rovaniemelle, jossa EM-kisat ovat par'aikaa käynnissä. Olen perjantaina vaa'alla, lauantaina välinetarkastus ja lauantaina kilpailen RAWpenkkipunnerruksessa naisten avoimessa superraskaassa sarjassa, tai missä sarjassa sitten olenkaan perjantaisen vaakatuloksen mukaan ;)


Rovaniemellä sataa lunta, tuulee, taivas on synkkä ja keli on muutenkin kesäinen. Pian mussutan kevyen lounaan ja lähden varmaankin asioimaan kaupunnille. Saa muuten moikata, jos miut tunnistaa! Mie kö oon aeka huono tunnistamaan kettään ja turkasen arka sannoon kenellekään moi. NÄKEMISIIN JA KESÄISIÄ VOIMAILUJA JA MENESTYSTÄ KISAAMISEENNE! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti